Pienoismallit.net

JagdPanzer IV L/70

Dragonin malli johon intouduin lisäämään "jonkin verran" detaljeja. Oli esillä Model Expossa 2007.

Kommentit

Hieno malli tuo. Tykkään noista lisä panssarilevyistä mutta niitä ei paljon näe taistelu kuvissa ilmeisesti olivat helposti irtoavia ?
Heh,
nopeasti replytty :) Juu olivat helposti putoavaa sorttia joten usein puuttuivat. Itse asiassa jostain syystä juuri tässä vaunutyypissä tuntuvat puuttuvan, mistähän syystä?
Hyvin tehty malli. Itse kun ei tahdo saada maalausta onnistumaan ede 1/35 malleissa…
Expossa ei tahtonut saada selvää yksityiskohdista kuvun alla. Eli myös hyvät kuvat!
Boneheed 16.4.2007 08:56 Vastaa lainauksella
Miten olet tehnyt nuo aidon näköiset naarmut maaliin ?
Tere,
aidon ja aidon :) Sain aiemmin palautetta että ovat aika paksuja. Hiukan isoja skaalaan nähden mutta filtterit ja washit hieman blendasivat niitä piiloon.
Ohuella pensselillä ja Vallejon harmaa-musta-tms-sekoituksella. Suti oli jotain 3/0-luokkaa. Täytyy seuraavaan tehdä hillitymmin ja kevyemmällä kädellä.
Yksi ongelma, ainakin minulla, on se että miten naarmut saisi laitettua tasaisen epätasaisesti. Ehkä siihenkin saisi tehtyä jonkun laskualgoritmin :D

Niko
Hienosti onnistut detaljoimaan näinkin pienessä mittakaavassa olevan mallin. Pakoputkien päissä hieman paksu materiaalivahvuus, mutta hieno malli kaikin puolin. Tällaista olisi mukava nähdä enemmänkin..;)
Kiitokset:)
Jees, nuo pakoputket jäivät poraamatta kun en halunnut tuhota sisältä "siivekkeitä". Ja ehkäpä jossain vaiheessa vielä lisääkin :)

Niko
Kasimir K 19.12.2007 21:22 Vastaa lainauksella
Hienon näkönen.
oliko tästä juttu jossain mallix lehdessä?
Terve,
Kiitokset :)
Olihan se. En nyt muista numeroa, oiskohan ollut joku -06 lehdistä.

Niko
T.L. 7.2.2009 14:37 Vastaa lainauksella
Synttäri pojot… ;)
Hieno pikkuskaalan panzeri.Säistys onnistunut hyvin, mukavan patinoitunut maalipinta ja rakennusjälki tarkkaa.Laitoitko mallin omat sivu panssarilevyt vai teitkö itse?
Jarno, kiitokset kehuista. Tein itse nuo levyt alumiinista.
SS 1.4.2012 21:12 Vastaa lainauksella
Sä ootkin näköjään jo tehnyt tämän, ja hyvin ootkin tehnyt. Rakennusjälki tosi hyvää ja pintakäsittely toimii täysillä + sivupanssarit kruunavat komeuden.
Joo, tuli nysvättyä aikanaan :)

Kiitokset kehuista.
Skaalan nähden värit hyvin kohdallaan.