Pienoismallit.net

AFS Mk.1

Wave corporationin valmistama pienoismalli panssaroidusta taistelupuku mallista 1.
Tämä malli pohjautuu 1980 luvulla luotuun Maschinen Krieger Zbv 3000 universumiin ja taitaa olla kohtalaisen vähän tunnetu Japanin ulkopuolella. ( www.maschinenkrueger.com )Itse törmäsin aiheeseen sattumalta ja panssaroidut soturit jäivät pyörimään mieleeni. Mallisarjoja aiheen tiimoilta on liikenteessä nykyään nihkeästi, omani onnistuin hankkimaan Japanista.

Itse mallisarja oli loistavaa jälkeä, muotit ovat varmasti uudet sillä jälki oli todella siistiä ja skarppia.
Sarjaa oli myös vahvistettu muutamilla vinyyli osilla.

Suuria muutoksia en malliin tehnyt, lisäilin käytön jälkiä naarmujen ja paikkojen muodossa. Muutaman kahvan ja pulttin lisäilin myös. Heittimistä koversin puolet avoimiksi, lisäilin niihin putken suojukset ja vähän johdotuksia.
Maalauksessa ja pohjassa päädyin esittämään talvea jonka selkää kevät on jo hyvää vauhtia taittamassa, lumi on jo väistymässä ja keväiset vesisateet ovat jo huuhtomassa talvimaalausta puvun pinnalta.

Kommentit

wade 31.1.2009 15:13 Vastaa lainauksella
Näistähän en mitään ymmärrä, mutta vahva on tunnelma tässä mallissa! Jos on mallisarja loistavaa jälkeä, niin samaa oiretta on havaittavissa maalauksessa ja viimeistelyssä.
Kiitos :)
Upeasti vanhennettu ja onnistunut maasto. Kasvot saisi näkyä paremmin. Visiiri voi tietty olla hengityksestä huurussa :-) Tästä tulee jollain tasolla mieleen Ihmemaa Ozin peltirobotti.
Kiitos kommentista, kasvot näkyvät luonnossa pikkuisen paremmin, mutta onneksi visiirin pinnassa on vain pigmenttiä, saa tarpeen vaatiessa helposti puhtaammaksi, hmmm…pitäisiköhän lisätä rätti tuohon käteen puhdistusta varten :)
Todella hyvin onnistunut "hapettunut" pinta,ihan kuin olisi ukkeli juossut suolausauton takana muutaman kilsan.Meillä duunissa monet hapettuneet/kulahtaneet/säistyneet metallipinnat näyttää tuollaiselta.
Tuo hiukan huuruinen visiiri on autenttinen,niinkuin jokainen suojavisiireitä käyttämään joutunut tietäneekin ;)
Kiitoksia kommentista, yritin saada mallista elämää nähneen näköisen, tulevaisuuden palkkasoturi ei kiiltävällä panssarilla makeile ;)