Pienoismallit.net

corvette 1967

valmis

Nonii ja nyt se on vihdoinkin valmis. Punasivurenkaat onnistu yllättävän hyvin ovien litkutuksessa olis ehkä parantamisen varaa, muuta muuten onnistuin kohtalaisen hyvin. mallin osien istuvuudessa ei ole suurempaa valittamista paitsi että pakosarjoja joutui hieman vääntelemään loppukasauksen yhteydessä että istuivsivat paremmin.

Auto on suoraan paketista rakennettu ja jotain pieniä muokkauksia olen siihen kuitenkin tehnyt kunten madallusta on reilusti etenkin edessä ja sitten kylkien kidukset on avattu samoin kuten konepellin ilmanotto.

Kommentit

Ihan hyvältähän tämä näyttää, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä yksityiskohtiin lisää, nyt viimeistely vähän puutteellinen. Millä muuten olet käsitellyt nuo ovien ja luukkujen raot, hieman vaaleammalla saisi olla ja vauhtiraitojen kohdat on jäänyt käsittelemättä joissain kohdin.
Voi harmin harmi siis ihan harmittaa kauniin mallin ja Corveten puolesta nuo pieleen menneet sauma litkutukset.
Yleensä autoissa varsinkin kiinnitän huomiota varjostusten puuttumiseen ja räksytän siitä. Nyt ne tässä on, mutta pieleen män.

Kun kuvia katsoo niin veikkaisin, että litku on ollut liian paksua eli ei ole juossut kunnolla saumoja pitkin.

Jos nyt katson autoa ja unohdan nuo saumat niin kyllä tämä tyylikkään näköinen kampe on.
tähdet näet alla.
jaa eipäs näykkään - rykästään uudestaan.

No ei näy ne antamani tähdet vieläkään??
Esa Heikonen kirjoitti:
jaa eipäs näykkään - rykästään uudestaan.

No ei näy ne antamani tähdet vieläkään??
Ei näy blogikommenteissa…
Pekka Muikku kirjoitti:
Esa Heikonen kirjoitti:
jaa eipäs näykkään - rykästään uudestaan.

No ei näy ne antamani tähdet vieläkään??
Ei näy blogikommenteissa…
Just,,jotenkin tuntuu että oli se seitsemäs kerta kun tämän unohdin.
Nuo oven välit ehkä voi vielä pelastaa kun kastaa topz puikkoa ohentimeen ja pyyhkäisee varovasti sauman päältä. Jos ei ole maali täysin kuiva pitäisi onnistua itse olen pelastanut vielä vuorokausi sotkun jälkeenkin. Ei kannata kastaa puikkoa liian märäksi, koska saattaa viedä enemmän maalia kun oli tarkoitus.
jep ei oo litkutusta vauhtiraitojen kohalla kun ei ollu dekaali pehmennintä että olis saanu kunnolla dekaalit uriin syvälle ja saatto olla litku joo himan paksua mutta ei voi enää mitään :D ens kerralla tehään sit paremmin :D
Onko tää se revellin stingray sport coupe?Jos on niin minulla on samallainen:)
Antti Tirri 17.12.2011 11:24 Vastaa lainauksella
Hieno! Minä maslaisin vielä pienellä pensselillä noi saumat valkoisiks ja korjaisin pienen litkutus erheen. Hyvä malli muuten.