Pienoismallit.net

NORTH AMERICAN T6 DG TEXAN

American T6 Texan on ollut käytössä erittäin monen maan ilmavoimissa, mutta enimmäkseen koulutuskoneena. Ranskalaiset käyttivät Texania myös hävittäjänä Algerian sodassa vuosina 1954-62. Koneen tein Hellerin rakennussarjasta, ja täytyy myöntää, että osien laatu ja yhteensopivuus olivat kaukana "Tamigawasta". Välillä meinasi usko mennä koneen valmistumiseen. Dekaalit ovat Aero Master Decalsin valikoimasta ja esittävät Algerin lentotukikohdasta käsin toiminutta koneyksilöä.

Tämän mallin jälkeen pidän pienen tauon Galleriasta. Seuraavaksi keskityn uuteen projektiin, eli Tamiyan Focke Wulf FW 190 F-8 Jabo-malliin. Kiitos kaikista kommenteista ja hyvää alkanutta vuotta kaikille mallareille!

Kommentit

Hienon mallin olet saanut aikaiseksi Hellerin sarjasta. Paneeliurat rungossa juuri sopivasti näkyvillä. Kuomun vaikea maskeeraus onnistunut erinomaisesti.
Erittäin onnistunut kone! Hyvä maalaus ja panelirajojen vahvistus. Ei ole mennyt överiksi.
Wow! Ompas upea. Omaan silmääni näyttää erittäin hyvältä
Erittäin hyvän näköinen malli; hyvin maalattu, kiiltoisuusaste realistinen, samoin litkutukset. Taidan olla vähän kateellinen =)
Hienoa pintakäsittelyä,litkutukset niittikantoineen näyttävät upealta ja hillityltä.
Hyvin tehty. Ja kuten tuolla aiemmin mainittiin, niin kiiltoa koneessa saa olla.
Texan on muutenkin mielenkiintoinen, sillä onhan se esittänyt mm Zeroa, Valia ja Katea monissa elokuvissa. Ja onhan koneen oma historia myös mielenkiintoinen.
Koneesta tulee jotenkin mieleen amerikkalainen koulubussi. :)

Taas kerran hienoa työtä. Kun yritän oikein keksimällä keksiä jotakin mitä voisi vielä viilata niin laskutelineiden pyörät pistävät vähän silmään. Pitäisikö niitä hioa hieman painuneen näköisiksi?
Tally-ho 5.1.2009 12:08 Vastaa lainauksella
Teemu Siltanen kirjoitti:
Koneesta tulee jotenkin mieleen amerikkalainen koulubussi. :)

Taas kerran hienoa työtä. Kun yritän oikein keksimällä keksiä jotakin mitä voisi vielä viilata niin laskutelineiden pyörät pistävät vähän silmään. Pitäisikö niitä hioa hieman painuneen näköisiksi?
Kiitos vinkistä Teemu,

Niihän se tietenkin on, että litteiksihän ne renkaat Texanillakin menee, kun se maassa seisoo :-). Otetaan siis viila esiin!
Kantri 5.1.2009 14:54 Vastaa lainauksella
Hieno on kone.Viidennessä kuvassa kuitenkin huomaa että takasiivet on kuvioinniltaan erillaiset ja en tie heittääkö oma näkö vai mikä kun oikee takasiipi vitoskuvassa on erillainen kuin nelos kuvassa.
Masua olisi ollut kanssa kiva vilkaista.Katselin näitä kuvia jo toista tai kolmatta kertaa ja nyt vasta huomasin noitten siipien erot ,eikä näköjään aikaisemmin kukaan muukaan ollut huomannut ainakkaan kommenteista päätellen,eli kokonaisuus on kuitenkin hieno.Nii muuten kun en näistä lenkkareista hirveesti tiedä niin pitääkö noiden olla erillaiset?
Tally-ho 5.1.2009 16:01 Vastaa lainauksella
Moi Kantri,

Täytyy tsekata toi takasiiven mysteeri. Kunhan pääsen kotikonnuille teen tarkastuksen

t. Tally-ho
wekewee 14.1.2009 19:52 Vastaa lainauksella
tuo ON hieno .. meen sanattomaks
Pete N 28.7.2009 00:46 Vastaa lainauksella
[quote="Teemu Siltanen"]
Koneesta tulee jotenkin mieleen amerikkalainen koulubussi. :)

www.cavanaughflightmuseum.com/warbird_rides.htm :)