Pienoismallit.net

Sturm ausf B

Vuosia sitten nopeasti väsätty Dragonin aikainen Sturmi. Figuurit ovat sekoitus Tamiyan hahmoja.

Kommentit

Hyvännäköinen malli! Hyvin ja siististi rakennettu ja myös maalattu. Ehkä tuohon maalipintaan kumminkin kaipaisi hivenen elävyyttä ja vaihtelua, eli varjostuksia ynnä muita litkutteluja. Samoin pölyä pintoihin ja pientä kurakökköä teloihin. Figut näyttivät hyviltä ollakseen Tamiyan tekemiä ja niissä on ihan mukavasti ilmeikkyytä. Mutta kumminkin kaikin puolin hyvä malli, ja tuosta figujen käytöstä iso plussa! Antaa kummasti elävyyttä mallille!

t.Hessu
Ei ole Heikin kommentiin paljon lisäämistä. Komee on malli.
Tässäpä mainio esimerkki hienosta mallista jota ei ole lähdettyä liialla kuralla tuhrimaan, toimii ihan hyvin tämmöisellä maltillisellakin säistämisellä. Tykkään!
Kelpo sturmi ja tyylikkäät figut. Alustan nurmi myös hyvännäköinen. Maalipinta mielestäni ihan riittävän elävä.
Telat mielestäni turhan kireellä, pidän enemmän semmoisita lötköttävistä,,,noo maku kysymys.
Kyl tää vähintään kolmosen kamaa on
Axel 21.12.2008 17:15 Vastaa lainauksella
Tuon yläpuolella oevat ketjut saisivat lököttää hiukan, muuten on ok. Aina kun on tankkiin lisättynä figu, se on piste i:n päälle! Maalaus on siisti ja tasainen. Maasto on myös tyylikäs.
Asiallisen hyvä maastopohja ja malli erittäin siististi rakennettu. Maalipinta on hyvä, mutta kuten Hessu jo sanoi, kaipaisi elävyyttä, kontrasteja.
Telat/telapyörät mukailevat hyvin maaston pinnan muotoja, mutta telaketjut on asennettu väärinpäin. Hyvä malli kokonaisuutena.
Hyvältä näyttää minunkin mielestäni. Vaikka alusta ei ole tuon monimutkaisempi tekee se figuureineen mallista huomattavasti kiinnostavamman ja elävämmän näköisen kuin pelkkä vaunu.
Todella hienosti tehty malli. Jos noi telat olisi oikeinpäin, niin tulisi täydet. Taitaa olla hankala enää käännellä, menee uusiksi kokonaan, harmi! Komiat figut ja.