Pienoismallit.net

P-51D "Devastating Dottie"

Suhteellisen nopeasti, parissa viikossa rakennettu malli. Valmistumisvuodesta en ole varma, mutta Model Expoa edeltävät yöt tuli valvottua saadakseni mallin valmiiksi näyttelyyn. Metallipinnan kulahtaneisuus tehtiin vasta Expon jälkeen, joka tosin meni pikkasen överiksi mutta eipä haittaa.

Eagle Striken siirtokuvat, muutoin rakennettu suoraan laatikosta.

P.S. Lanka kuomusta pyrstöön katkennut.

Kommentit

Kaunishan toi on katsella, kuten kaikki sun mallis! Ei toi minusta mitenkään ylisäistetyltä näytä, kyllä noilla kuvilla jo näkyis vähän pienemmätkin virheet.
Kylläpä nyt pukkaa galleriaan upeita lentokoneita :). En tiedä, miten olet renkaita käsitellyt (hionut flat spotin?), mutta kakkoskuvan mukaan niissä on uskottava painovoimalitistyminen(oi kaunis suomen kieli..). Hieno on!
Puunattuja ja kiilloitettuja Mustangeja onkin nähty ihan tarpeeksi. Mielenkiintoinen ja erilainen näkökulma, siipiaseiden ruutivanat ehkä hieman liioitellut, mutta muuten hieno kokonaisuus.
Hieno Mustangi. Ei tuo pinnan kuluneisuus överiksi ole mennyt, sillä luonnossahan nuo metallipinnat menivätkin aika kulahtaneiksi. Ainoa seikka mikä häiritsee on tuo siipien samanlainen käsittely koko pinnoiltaan. Oikeassa koneessahan osa siivistä ja muistaakseni jostain muualtakin oli hopealla maalattua pintaa, joka kuluu eri tavalla.
Vaunumallarin silmään tuo alumiinipinnan patina on just buono. Siis buono..ei huono.
Raimo Leino 20.12.2008 12:44 Vastaa lainauksella
Minun mielestäni tässä ei ole mitään mennyt överiksi - todella tyylikäs Cadillac of the Skies.
Jyri No 20.12.2008 14:20 Vastaa lainauksella
Todella hyvin onnistunut metallipinnan maalaus
Kiitokset kommenteista!

Olen lukenut jostain, että ilmavirtauksella oli taipumus irrota siipien yläpinnasta. Asia ratkaistiin, kuten Karjalan Arska jo edellä totesi, maalaamalla yläpinnat metallimömmömaalilla jolla pinnan epätasaisuuksia saatiin tasoitettua (ilmeisesti sakkasi tai menetti nostetta herkästi maalaamattomana?).

Ko. asia oli muistaakseni tiedossa jo mallia maalatessa, mutta en jaksanut lähteä hakemaan referenssiä, miltä pinnan tulisi näyttää. Oli kiire ja malli piti saada valmiiksi Expoon =)
Ilkka K. 20.10.2012 02:45 Vastaa lainauksella
Käsittämättömän upeaa työtä! Kerrassaan erinomainen toi metallipinta.