Pienoismallit.net

56 Chevy Bel Air

Tein tälläsen revellin viiskutosen.
Listojen maalaus ei oikein onnistunut.

Kommentit

Lauri P 18.12.2008 16:11 Vastaa lainauksella
Juu! Ihan hyvin onnistunut malli. Ja kyllähän ne listat ihan hyvin on maalattu!
Eturitilä olisi kaivannut käsittelyä, mutta hei 50-luku se ainut oikea vuosikerta made in U.S.A autoille,musiikille, naisille, jne.

Kaikkinensa hieno yleisvaikutelma. Näitä lisää!
J Pokki 18.12.2008 16:23 Vastaa lainauksella
Kuten sanottua, yleisvaikutelmaltaan siisti vehjes. Jossain näkyy vähän pensselinjälkiä, mutta kyllä ne siitä malli mallilta petraantuvat. Silmää miellyttää tuo väriyhdistelmä. Pipappaluula. Jatkoa vaan tulemaan!
Raimo Leino 18.12.2008 16:24 Vastaa lainauksella
Ooh, samaa 1956-vuosikertaa kuin minä itsekin. Minkähän valmistajan maaleja tässä on käytetty?
Onkos tuossa yhdessä kuvassa singon putki laitettu pitämään konepeltiä ylhäällä - siis kyllähän 56-mallin Letukassa oli konepeltikin kunnon rautaa, mutta ei se nyt NIIN paljon paina ;-)
Ihan kivan näköinen vanha auto,sen mitä tuosta rakennus sarjasta nyt voi saada aikaan.Näissä pitäis puskureitakin hioa ja kromikäsitellä uudestaan,rumia valusaumoja sielsun tääl,mut tunteehan mallin.Ajovalojen sisuksia voi yrittää kans käsitellä ja toi edel mainittu eturitilä.Siisti toteutus kaikenkaikkiaan.Parhais malleissa on koko sisus,kattoa myöden lähes alkuperäisnäköä ja alustas kaikki "vempaimet",,itse rakentelen tämän tyyppisiä myös joskus,mukavaa vaihtelua esim.Lentokoneille.