Pienoismallit.net

Panzer V 'Panther' Ausf. A

Nyt on lekomallari hairahtanut panssareiden puolelle.. Kun aloitin tekemään tätä ajattelin että tämä ei voi olla vaikeaa rakentaa kun ei ole "lasiosia" mutta väärin luulin koska tässä on telat ja telapyörästö ,jotka menivätkin pieleen.. mallin maalasin revellin (telat ja kumiosat) ja tamiyan maaleilla (naamiomaalaus). Jäi tästä sen verran hampaankoloon että pitää tehdä toistekin näitä panssukkeja..

Kommentit

Telapyörät on hyvin maalattu. Kumiosien väri ei ole liian tumma. Telat kannattaa maalata tummalla teräksellä ja lisätä maanläheisiä värejä. Palkkiristin sijainti on hieman hassussa paikassa. Teet lisää vaunuja, niin homma kehittyy.
Axel 21.12.2008 17:18 Vastaa lainauksella
Telat kaipaavat kulumisen merkkejä. Muuten on hyvä. Onko malli lakattu? Yleensä malli tulisi lakata ennen siirtokuvien laittamista, no, sitten seuraavassa mallissa!
-Sami- 21.12.2008 20:23 Vastaa lainauksella
Vaaleanruskea väri näyttää hyvältä, mutta vihreää taitaa olla hieman paksusti, sekä maastokuvioiden reunat saisivat olla tarkemmat. Jonkin laista vanhennusta malli myös kaipaisi. Muuten hieno malli.
Hieno kissapeto tämäkin, telketjut seuraavaan malliin likaisemmaksi ja vähän ruostettakaipaan, eteenkin jos tuo kyljessäkin oleva varapala kiiltelisi noin niin kyllä lentokoneet ilmasta oitis havaitsisivat kun metali auringossa kiiltelisi. Tästä seuraavaan malliin ohjeita jos kasa.
Panther on aina Panther :) Lisää likaa ja kulumia, telat ruosteisiksi ja mutaisiksi. Palkkiristit vaunun, ei sivusuojalevyjen etukulmiin. Korjaatko myös tyyppimerkinnän, tämä on Panther Ausf. A, ei Ausf. D - erottaa helposti pallokalotissa olevasta ala-konekivääristä ja johtajan kupolista, D-mallissa kupoli oli erilainen ja ala-kk:lle oli vain "kirjeluukku".
Kiitos kommenteista! :) Kaikki näyttävät tilaavan vanhennusta joten jospa ensi mallissa harjoittelisi.. Revellin ohjeiden mukaan tuo palkkiristi kuului tuonne suojalevyn etukulmaan tai sitten olen katsonut sitä lappua jotenkin kieroon..