Pienoismallit.net

Ford Torino Talladega 69

Tommosen Torinon rakensin.
Malli on maalattu keltaisella spray maalilla.
Ikkunalistoja ei ole maalattu (tässäkään) mallissa :D

Kommentit

Tommi A 6.12.2008 18:51 Vastaa lainauksella
on sitten v**** hienosti tehty!! 5 stars
Rakentamissasi Mustangissa, tässä ja Skylinessä olen kiinnittänyt huomioita noihin tummiin kohtiin koreissa, en tiedä miten ne teet (kenties litkuttamalla), ovatko tarkoituksella, vai vahingossa, mutta ne näyttävät siisteiltä. Voisin jopa väittää että tämä on paras mallisi tähän mennessä.

Kehityksesi automallarina on myös ollut hurjan nopeata, muistan vieläkin ne Airfix:sin pienet ralliautot, joita myös minä rakentelin samaan aikaan. Siisti malli!
Ilkka 6.12.2008 19:18 Vastaa lainauksella
Jos Kalle meinaat noita tummia kohtia mitkä on kaikissa kulmissa, niin ne johtuu todennäköisesti siitä että maali on paennut koholla olevista kohdista ja alla on ollut tummempi pohjamaali. Tuskin tarkoituksellista, ja oikeastaanhan tuollaisia kohtia ei pahemmin tavoitella, vaan yritetään välttää ko. ilmiötä.
Ilkka kirjoitti:
yritetään välttää ko. ilmiötä.
Riippuu vähän, olen nähnyt noissa Tamiyan videoissa missä nämä firman "omat" mallarit rakentelevat malleja ja litkuttelevat näitä kaikenlaisia ovien rakoja. Mutta puhuit ilmiöstä, joten se on asia erikseen ;)
Ilkka 6.12.2008 19:38 Vastaa lainauksella
No tietysti jos meinaat noita ovien rakoja, niin sitten on asia erikseen. Minä tarkoitin tuossa viestissäni nimenomaan koholla olevia kohtia, en siis ovien rakoja. Ovien raothan yleensä litkutetaan, tosin riippuu tämäkin ihan mallarista, jotkut tykkää ja jotkut ei. Osaa olla taas vaikea asia :D
Ilkka kirjoitti:
riippuu tämäkin ihan mallarista, jotkut tykkää ja jotkut ei. Osaa olla taas vaikea asia :D
Jep, henkilökohtainen asia. Minä tykkään, tuo realistisuutta ja ilmettä. Osaa tosiaan, vaikea selittää :D
Iltsu 6.12.2008 19:55 Vastaa lainauksella
Hienon näkönen bensannielijä.
sämi 7.12.2008 10:51 Vastaa lainauksella
nätti
Hieno on, mutta mihin tulpan johdot jäi?
Hienosti rakennuttu.
Ei mittään moittimista :}
aika hyvä teos ville mutta mutta mitenkäs ne tulpan johdot jäi puuttumaan ,mutta väliäkös moisilla.siisti malli kaikin puolin:D
Kiitos!
Pohjamaali on pistetty ja pintamaalia on vedetty kolme kerrosta.