Pienoismallit.net

Verloren

Eli pitihän se ensimmäinen dioraamakin tänne laittaa näin heti alkuun. Eli teemana on kartanluku tuokio kaooksen keskelle Berliinissä vuonna 1945. Pieni joukko saksalaisia sotilaita on joutunut eksyksiin heille tuntemattomassa kaupungissa. Ainakin tätä dioraaman oli tarkoitus kuvata. Maasto on, kuten näkyy suhteellisen mitäänsanomaton ja tässä huomaa kokemattomuuden mastonrakennuksessa, toki myös muita miinuksia löytyy enemmän tahtoisin myöntää, mutta kai ensimmäinen on aina ensimmäinen.

Figut dragonilta (2) ja tamiyalta (1) tarvikkeet ovat tainneet tulla milloin mistäkin. Maalattu lähinnä tamiyan akryyleilla.

Nolottaa.

-Aleksi

Kommentit

Dioraamoja aina kiva katsella. Asetelmana ihan toimiva, mutta viimeistely seinän ja figujen osalta puuttellinen.
Ei tämä kuitenkaan ensimmäiseksi huono ole.
Onko tuolla pitkätakkisella jürgenit? Leikkaa HETI pois, vaikka sota onkin hävitty sotilaan ryhdikkyys tulee säilyttää.
Perusmaalaus ja asetelma on hanskassa jo ensimmäisessä dioraamassa.
Vielä varjostukset ym. peliin, niin näyttää eläväisemmältä.

Ensimäiseksi pisti silmään kiiltelevät uniformut. Panssarinyrkit taisivat olla kaikki keltaisia? Samoin konepistoolin hopeaväri hyppää silmään. Siellä täällä näyttäisi vielä valusaumat olevan siistimättä.
Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.
-Sami- 10.10.2009 23:43 Vastaa lainauksella
Ihan hienosti onnistunut dioraama, mutta tuo hopea konepistoolin (mp40?) väri todellakin ottaa silmään. Eli se mustaksi, ja vaikka hopealla jotain kuluma jälkiä niin tulee heti paljon realistisemman näköinen. Figuureille olisit voinut yrittää vähän enemmän maalata kasvonpiirteitä, kun nyt ainakin tuo tässä oikealla etualalla oleva sotilas näyttää kasvottomalta, heh. :-)
Mistä on muuten alusta tehty? Ja kannattaa sutia noita hopeita kohtia vähän tummalla hienosti tehdyt figuurit ihan ok … minusta.