Pienoismallit.net

U-214

Figu- ja vaunumallarin uusi aluevaltaus. Ensimmäinen laivamallini sitten poika vuosien, jotka nekin ovat laskettavissa yhden käden sormilla.:) Malli on siis revellin 1/144 U-Boot VII typ D. Sievä kuin sika pienenä tuohon skaalaan, vaikka toki parannettavaa siitä olisi löytynyt. Päätin kuitenkin kerrankin rakentaa jotain ihan suoraan boksista varsinkin kun AMS on tahtonut vaivata Heikkisen akan poikaa aika ajottain. Ja ihme kyllä onnistuin siinä.:D Lukuun ottamatta yhtä hajonnutta ja yhtä MattoMonsterin syömää osaa, jotka jouduin väsäämään itse uusiksi. Monsterin kanssa tilanne päättyi 2-1 minun voittoon tällä kertaa muuten.;)
Mallista saa ja pitää antaa kommenttia. Varsinkin kriittinen ja rakentava kommetti otetaan mielellään vastaan, koska en ajatellut tämän jäävän viimeiseksi rauta-arkuksi jonka teen. Tunnen U-Boot kärpäsen purreen.:)

Kommentit

Raimo Leino 22.11.2008 14:08 Vastaa lainauksella
Asiallisen hillityt ruostevanhennukset skaalan mukaisesti! Kansitykin putken ympärille olisin kovasti kaivannut sitä niin tykin ulkonäon suhteen oleellista "köysihässäkkää".
Kaiken kaikkiaan tästä tulee mieleen hieno elokuva Das Boot … voin jo melkein haistaa miehistön tulehtuneet pierut sieraimmisani ja nähdä miten Herra Kapteeniluutnantti rapsuttelee parransänkeään samalla kun upoksissa olevan suklarin yläpuolella uiskenteleva brittipaskiaista edustava risteilijä yrittää kaikuluotaimen perin inhottavalla äänellä löytää saksalaisen teräspötkylän …
Minunkin mielestäni ruostevanhennus pysynyt hyvin hallinnassa ja muutenkin siistiä jälkeä.
Varsin onnistunut syrjähyppy vaunumallarille.. :).
Vielen Dank mein Herren!:) Ja tiedän et se köysihässäkkä puuttuu ja aika monta muutakin asiaa. Halusin vain tehdä nyt täysin suoraan boksista. Tiedättehän, kun antaa pirulle pikkusormen niin…;) No ainahan voi tehdä uuden, detaljoidumman.:D
Kerrassaan mainion näköinen malli! Todella hienoa työtä, ja kun kerran "maltoit" vielä rakentaa suoraan boksista, heittäytymättä syövyteosien jne. "tilpehöörien" kanssa puljaamiseen. :)
Pasi Kiiski 22.11.2008 16:24 Vastaa lainauksella
Vakuuttava aloitus boottimallarin uralle.Hieno miinanlaskija,vai pitäisikö sanoa miinanpullauttaja.Vaunumallarin käden jäljen näkee onnistuneissa ruostevalumissa ja säistämisessä.
Kiitämme:
-yleisilme
-vaijerit, antennit ja niiden eristimet ja kiristimet
Moitimme:
-tornin kaiteet… liian paksuja mittakaavaan nähden

Kaikenkaikkiaan 'le superb' malli
Kiitos, Kiitos positiivisista kommenteista.:)
Ois kiva kuulla kommenttia myös näiltä huonoja pisteitä antaneilta et mikä ei miellyttäny. Tietty jos ei pysty perusteleen niin..