Pienoismallit.net

Sd.Kfz.251-7

Hei! Laitan pari kuva puolitelavaunusta!Kuvien laatu ei ole varmasti riitävän hyvä!Jos ovat liika hunoja niin poistan ne heti?

Kommentit

Sd.Kfz.251-7
Mielenkiintoinen malli, mutta saisitko tosiaan paremmat kuvat. Eivät tee nyt oikeutta mallille.
Ei ole alatyyppi /7 vaan /1. Seiskassa on pioneerisillat sivussa ja takimmaiset penkit korvattu roinalaatikoilla.
Onko kuvat vaihdettu? Näähän on ihan riittäviä, ei kovin läheltä otettuja mutta niin teräviä että tyytyttävästi näkyy detaljit. Silmääni vakuuttava.
KimmoR 5.11.2008 15:02 Vastaa lainauksella
Ei noissa kuvissa mitään vikaa sinänsä ole. Kolme ensimmäistä ehkä aavistuksen liian tummia.
KimmoR kirjoitti:
Ei noissa kuvissa mitään vikaa sinänsä ole. Kolme ensimmäistä ehkä aavistuksen liian tummia.
Niin eli kuvissa on "vikaa", koska ne on liian tummia---kääntäen
Onkos telat metallia vaiko styreeniä?
HUH! Hieno ja todella hyvin vanhennettu malli! Takatilan MG-42:n näyttää vähän lelulta(huonosti maalatulta), muuten loistava!
Henri Käki kirjoitti:
Onkos telat metallia vaiko styreeniä?
Eivätköhän styreeniä, tiedossani ei ole metalliketjuja tällaiseen puolitelaan. Korjatkoon Aivar tai joku, joka muuta tietää..
Olisinpa tuon vaunun miehistön ryhmyri niin kyllä pojilla hiki lentäisi kun putsaisivat vaunua. Eli aika vahvasti vanhennettu, sinänsä kyllä tyylikkäästi. Muuten en osaa oikein sanoa mitään kun en noita vehkeitä tunne. Aidon ajoneuvon näköinen kuitenkin.
Kyllä on tosiaan hienosti säistetty. Eiköhän ne ulkona aika nopeasti tule tollaseen kuntoon. Tuskin oli kauheasti aikaa alkaa niitä pesemäänkään… Millä hoidit säistyksen?
Hei, onkos teillä siellä Tallinnassa tai ympäristössä paljon pienoismallikisoja? Vois olla kivaa joskus tulla sinne porukalla osallistumaan täältäkin!! Hirmu älykästä käydä Euromilitairessa ja Tukholmassa asti, kun kisoja olisi lähempänäkin.
Pekka Muikku kirjoitti:
Eivätköhän styreeniä, tiedossani ei ole metalliketjuja tällaiseen puolitelaan. Korjatkoon Aivar tai joku, joka muuta tietää..
Friul on tehnyt muutamia erilaisia teloja 251:lle. Tuolla sivulla näkyy ainakin yhdet.
Kiitos tiedosta, seuraavaan 251-vaunuun osaan sitten ottaa harkintaan:).
noin hienosta kiesistä ei huonoa kuvaa saakkaan
Jorma Kim kirjoitti:
Friul on tehnyt muutamia erilaisia teloja 251:lle. Tuolla sivulla näkyy ainakin yhdet.
Friukkarilla on ainakin ykkös- (kumityynyt ja kevennysreiät) ja kakkosmallin (kokometalli) telat 251-vaunuun. Kolmosta l. finaalimallia (ei kevennysreikiä, kumityynyt) ei taida vielä olla. AFV Clubilta nekin löytyvät muovisina irtoteloina.
bltltr 5.11.2008 19:15 Vastaa lainauksella
mainiosti vanhennettu half track..
Axel 5.11.2008 19:20 Vastaa lainauksella
Todella hyvin kasattu halfträkki! Vanhennus on oikein mukavan näköinen. ;)
Tervisi eestist! Kiitos kommenteistä!Ketjut ovat styreenia(Dragonin Magic Tracks).Vanhennettu on Model Mastrsin emaili maaleilla.Iso lika on sekoitus acrylic burnt umber ,mars black ja vettä.Maalin kuivuessä korvatikkulla ylimääraiset liat pois.
Millon Tallinnassa seuravalla kerralla pienoismallikisat tulevat en osa heti sanoa ,mutta jos kiinosta niin voin anta etukäten tietoa tästä?
Anteeksi kirjoitusvirhet!
Aivar
Hieno malli. Todella käytetyn näköinen puolitela. Täällä ei ei-suomalaisten kannata kirjoitusvirheitä anteeksi pyydellä. Niitä, kun tulee meillä umpisuomalaisille myöskin.
Mukavaa, että saimme vihdoin nämä keskustelukanavat kunnolla auki myös sinne teille etelään! Toivottavasti saamme nähdä jatkossa lisääkin malleja teiltäpäin. Laita ihmeessä tietoa, koska teillä on pienoismallitapahtumia, niin laitetaan tosiaan täältä iso porukka sinne kisaamaan! Onko teillä myös omia keskustelusivuja netissä, jotain huhuja vain olen kuullut? Olisi kiva päästä vastaavasti myös niitä seuraamaan.
Oikein hyvältähän tuo näytti, juuri sellaiselta pitkään ulkona olleelta ja käytetyltä puolitelalta. Tuossa yks lauantai kun porukkaa oli kyläilemässä niin katselin Pekka T Niemisen yhtä mielenkiintoista kirjaa jossa oli hyvää kuvamateriaalia juuri tuolta Eestin rintamalta -44 vuodelta. Oli kuvia mm, kun 251:siä käytettiin puutavaran kuljetus ajoneuvoina! Joten tuo virittynyt ulkoasu kyllä puoltaa asiansa.

t.Hessu
Kun katselee näitä sinun esille tuomia mallejasi, on edistys ollut todella suurta. Omasta mielestäni tämä uusin malli on todella hyvä. Kovassa käytössä ollut puolitelavaunu. Jatka samaa rataa :-)
Mika A.C. Heikkilä kirjoitti:
Onko teillä myös omia keskustelusivuja netissä, jotain huhuja vain olen kuullut? Olisi kiva päästä vastaavasti myös niitä seuraamaan.
Ei sellaista sivua kuin Pinoismallit virossa ole.Voin erehtya mutta milestäni tämä on ainoa www.militaar.net/phpBB2/viewforum.php?f=45
Sielä sivulla on myös suomalaisia keskustelemassa sotahistoriasta.
Kaikille kiitokset kommenteistä!
Aivar
Itseä tässä miellyttää mielestäni onnistunut vanhentaminen, tämä vaunu suorastaan huutaa jonkunlaista dioraamaa ympärilleen.