Pienoismallit.net

69 Dodge

Pakoputkien päät tein itse,muovi kourua liimattu vastakkain,sisältä Humbrolin mattapunanen,päät kastettu
Humbrolin Alummini nro 11 ja putket päälystetty Alumiini teipillä.Samoin ikkunoiden listoitus Alumiiniteippi.
Takarenkaat levensin ,alkuperäset osat ,niiden väliin miljoonalaatikosta joku pyöreä muovi renkula ja
loput on Revellin Plasto täytemassaa.Muuten auto on suoraan laatikosta.Pohjaa joutui lyhentämään että sai istumaan paremmin (selvisin viilalla).Parannettavaa toki löytyy,olisin kiitollinen palautteesta että missä ja miten.
Positiivinenkin palaute otetaan mielellään vastaan.

Kommentit

A.Rauhala 4.11.2008 21:07 Vastaa lainauksella
Ihmettelen/kadehdin automallareiden kykyä maalata mallinsa virheettömästi ja tämä malli ei ole poikkeus. Mistä muuten johtuu ettei teikäläiset paljoakaan säistä malleja?
Melkein sanoisin, että kuvat ei ihan palvele mallia. Hieno muskeli ja mitä parhainta vuosi kertaa.

Jos tekisin autoja niin kyllä se kromin kiilto on must,,,hyi ei säistämistä. Toisaalta monista automalleista näyttäs puuttuvat varjostukset, jotka elävöittää mallia.
Ilkka 4.11.2008 21:40 Vastaa lainauksella
Tykätään tehdä uuden uutukaisia autoja kuten näyttelyissä. Kai. Pitäisi varmaan joskus kokeilla säistämistä, ja samalla dioraaman tekoa..

Edit: No Esa kerkes eka :P
Kuten Esa jo totesi, kuvat ei ihan tee oikeutta mallille, mutta kyllä niistä siististi rakennetun erottaa. Parannusehdotuksia lähinnä tuonne konehuoneeseen, ainakin sytytyspiuhat alkaa nykyään olla "must", akku seisoo yksinään ilman kytkentöjä ja toi lämmityslaitteen ilmanottoritilä, jonka syvennykset olis kannattanut mustata (aukijyrsiminen on hirveen työlästä).

A. Rauhalalle kommenttia noista maalauksista, harvoin automallissakaan täydelliseen maalaukseen pääsee, aina on jossain jotain parannettavaa. Kiiltävä maali on vielä todella julma, se paljastaa jokaisen virheen. Hirveätä säistämistä en minäkään näissä suosi, kyllä noi hyllyssä on enemmän näyttely- kuin käyttöpelejä. No, jos joku kadehtii automallin "täydellistä" maalausta, niin minä kadehdin sotilaskalustoon aidosti tehtyä vanhennusta.