Pienoismallit.net

Pz.Kpfw IV Ausf. G

Ensimmäinen rakentamani Smart-kit sarja. Valujälki sekä osien sopivuus ovat todella hyvää. Jatkossa tulen kyllä rakentamaan enemmän näitä Smartti-sarjoja.

Kommentit

tyylikäs malli! Kulumat ovat erittäin realistiset mutta jos kokeilisit ottaa kuvia vaikkapa sinistä taustaa vasten niin tankki erottuisi hieman tarkemmin kuvista
Loistavasti tehty malli. "Vitos"-kuvasta tykkään kovasti. Hyvä kun se on kuvattu just mittakaavaan sopivasti eli oletetulta katsojan silmien korkeudelta.
Sanotaan ekaksi että Tankin yläosa loistava, siis näyttää tosi hyvältä.

Vastaavasti alaosa ei toimi, näyttää valitettavasti taskuun sulaneelta suklaalta. Siis sinne pitäisi vähän sävyä heittää.
Komea malli.
Ehkä hieman liian paljon ruskeaa väriä, mutta toisaalta alaosakin on tuoreessa kuravellissä, joten eiköhän sitä kulkeudu ylemmäskin? :)
Kulumat ovat onnistuneet hyvin.
Todella hieno, onnistunut säistäminen.
Axel 3.11.2008 15:47 Vastaa lainauksella
Hieno on! Mitä erityistä on noissa Smart Kit -sarjoissa, se on vielä jäänyt epäselväksi.
Do Dii! Sami on tehnyt aivan loistavan mallin! Sulaneesta suklaasta sen verran, että tankki on möyrinyt osittain mudassa ja lumessa joten alaosa on oikein hienosti toteutettu. Varsinkin yläosan etuosaan kohdistuu tykin liekin sammuttajasta tai jarrusta etc..etc.. kovia paineiskuja, joten yläosaan mahdollisesti kertynyt muta yms karisee kyllä nopiasti poies! Ehken hieman pölyä/kuivunutta mutelia kuitenkin yläossaan??!! Hyvä Sam the man!!
Niin, piti mainita tosta valokuvauksesta, että toimii jos laitat aiemmin mainittua vaikka sinistä taustaa tai sitten teet vinjetin tai dioraaman!!
-Sami- 3.11.2008 18:07 Vastaa lainauksella
Ihdyn muitten sanaan. Tyylikäs, ja realistinen tankki. Tela-ketjuja olisi voinut omaan makuuni likastaa/kurastaa/lumestaa enempi, kun muu tankki on niin "törkyisessä" - kunnossa. ;-)
Wautsi, hieno malli! Vihdoin tulee uusia hyviä vaunumallareitakin!! Mun mielestä tuo telapyörästö ja telat kannattaisi vielä vetää mattalakalla, ovat turhan kiiltäviä tuohon mittakaavaan. Siis mun mielestä.
Tupe 4.11.2008 14:50 Vastaa lainauksella
-Sami- kirjoitti:
Ihdyn muitten sanaan. Tyylikäs, ja realistinen tankki. Tela-ketjuja olisi voinut omaan makuuni likastaa/kurastaa/lumestaa enempi, kun muu tankki on niin "törkyisessä" - kunnossa. ;-)
Noista telaketjuista sen verran, ettei isommat mutapaakut yms. pysy kauaa niissä jos vaunu on liikkeessä. Toisaaalta taas muualla minne kura lentää eikä mitään kulutusta tms. ole tässä kohtaa niin kura voi pysyä huomattavankin kauan kiinni.