Pienoismallit.net

Hawaiian Boeing 767-300

Flying Colorsin siirtokuvat. Skylinen CityBird-arkista käytetty detaljimerkintöjä.

Päivitys 28.3.2010: uudet kuvat.

Kommentit

Loistavaa jälkeä- tasapainoinen kokonaisuus ja erittäin hyvin tehty. Tälläisiä malleja on ilo katsoa.

/marko
Kantri 27.10.2008 13:23 Vastaa lainauksella
Vaikka pyrstöön ja varmaan koneeseen muutenkin aikaa meni, niin näkyyhän se lopputuloksessa eli todella siisti.
Hienoa jälkeä pieneen mittakaavaan! Hyvät kuvat.
Pekka 27.10.2008 13:33 Vastaa lainauksella
Todella hyvät kuvat ja hieno malli. Ainoa mikä pistää omaan silmään on siirtokuvaikkunat ja siipien juuressa olevat laskeutumisvalot, jotka myös ovat siirtokuvia. Tosin tämä nyt taitaa mennä pienen skaalan piikkiin, ilmeisesti kuitenkin paras ratkaisu.
Kiitokset kommenteista!

Pölyä toki löytyy, myös villakoiran muodossa (tykkäävät tosin olla piilossa sängyn alla). Pyyhin pölyt kostealla rievulla ennen maalausta ja vielä lopuksi tarkastelen maalattavaa pintaa loivassa kulmassa valoa vasten. Jäljelle jääneitä pölyhiukkasia puhallan sitten kynäruiskulla pois.

Siitä huolimatta itse maalaustapahtumassa pintaan tarttuu aina pölyä (ei tosin paljoa), jotka hion pois maalin kuivuttua 2000 karkealla vesihiomapaperilla. No problemo.

Lakkauksen jälkeen en yleensä hio, paitsi pahimmat tapaukset. Yleisesti ottaen pintaan jää aina jotain pölyä, mutta ei niitä kaikkia viitsi lähteä hiomaan pois.
wade 1.11.2008 18:50 Vastaa lainauksella
Ohhoh, sen jälkeen kun maalipinnan ihastelusta alkaa tointua niin huomio kiinnittyy lukuisiin pikkudetaljeihin jotka näyttävät todella autenttisilta. Ei tainnut Revellin boxista ihan noita kaikkia pitot-putkia ja antureita löytyä ;)?
Eipä löytynyt ei ;-) Niiden tekemisessä meni ihan oma aikansa. Pikkuosista löytyy muuten kuva täältä ennen kuin ne asennettiin malliin.