Pienoismallit.net

A321 Lufthansa Retro

Revellin Airbus A321-200. Sarjan omat siirtokuvat ohjaamoikkunoita lukuunottamatta.

Kommentit

Tutun näköinen härveli Ipms openin näyttelypöydiltä otaksuisin. Erittäin siistiä työnjälkeä oli livenä ja näin kuvissakin. Hieno malli.
Hieno malli. Syystä taikka toisesta tuo harmaa pinta tekee vaikutuksen. Hyvin maalattu kapistus.
Tosi tarkasti kasattu malli.Henkilökohtaisesti en pidä harmaast tuuli tai ohjaamon lasista,joku muu sävy kenties "oikeampi"Erityisest suihkumoottorit ovat loistavan hienot.Itse rakensin Boeing 747,Revellin ja nää pienet on melko vaikeita saada hienoiksi.Näit on kyllä kivaa katsella.
-----.
Petri Ola 21.10.2008 09:52 Vastaa lainauksella
Hei,

todella upea! Maalipinta on uskomattoman hyvä. Mitä valkoista olet käyttänyt runkoon? Entäs metalliosat, Alcladia vai jotain muuta?

Onnittelut … Petri
Hallitset näköjään mallin rakentamisen lisäksi ton valokuvauksenkin. Oikein syvä kumarrus ja hattu päästä!!
KaMeWa 21.10.2008 12:07 Vastaa lainauksella
Komea malli todella komeasta koneesta! Nämä retroväritykset miellyttävät omaa silmää huomattavasti enemmän, kuin yhtiöiden nykytrendin mukaiset kokovaljut maalaukset…
Kiitokset kommenteista!

Malli on maalattu automaaleilla ja Alclad II:lla. Valkoisena on taitettu 'Suzuki superior white 26A'. Vähän jäi häiritsemään tuo valkoisen kellertävyys Openissa. Kun katselen mallia kotona, keltaisuutta ei huomaa. Liekö valaistuksella ja sisustuksella vaikutusta?

Rungon harmaa on itse asiassa Alcladin alumiinia, johon on lisätty 5% keskiharmaata; valaistuksesta riippuen sävy on harmaa tai metallimaalimainen aivan kuten esikuvassakin. Siivissä pohjana on harmaa, jossa mukana Acladia. Lakkaus olisi tosin voinut olla kiiltävämpi. Lakkana on kaksikomponenttinen autolakka, jossa mukana ripaus mattajauhetta kiillon hillitsemiseksi.

Ohjaamolaseista (ja matkustamoikkunoista) sen verran, että saisivat olla tummemmat. Vaaleassa mallissa tuo harmaa vielä menee, mutta jos rungon väri on vähänkin tummempi, ikkunoiden vaaleus pistää silmään.

Heikoin kohta mallissa yleisvaikutelmallisesti on mielestäni -lakkaus pois luettuna- ohjamoikkunoiden väärä muoto. Mikään siirtokuvavalmistaja ei ole vieläkään onnistunut tekemään sitä oikein; sama muotovirhe toistuu kaikissa eli ne ovat vain toistensa kopioita.

Rakennuskuvia löytyy täältä: Airlinercafe

Kysymyksiä? Parannusehdotuksia? Mitä olisit tehnyt toisin?
Jouni Koski 21.10.2008 20:47 Vastaa lainauksella
Upea kone. Tuon lähikuvan perusteella luulisi olevan isompaa mittakaavaa. Siirtokuvat moottorissa antavat koneesta isomman vaikutelman.