Pienoismallit.net

King Tiger Late Production

Tekemäni King Tiger joka olis tarkoituksena liittää Ardennes dioraamaan,aion lisätä vaunun torniin vielä miehistön. Rakentavaa palautetta saa antaa ja säeistys vinkkejä :)

Kommentit

Lauri P 18.10.2008 15:18 Vastaa lainauksella
Voisit tehdä vielä vähän enemmän lika ja kuluma jälkiä, näyttäisi vieläkin komeammalta! Tykin puru jälkiä saa poraamalla pinnan melkein puhki ja maalaamalla sen sitten panssarinhopealla.
Tännehän pukkaa nyt tankkia. Kuviointi mielestäni onnistunut, ehkä parissa kohtaa maali ollut liian paksua onko?
Sen mitä nyt näen niin näyttää hyvältä ilman sen suurempia motkotuksia.
Jos dioraamaan meinaat heittää niin sitten vaatii kyllä rankempaa pintakäsittelyä ja niistä löytyy sivustolta kyllä vinkkejä vaikka kuinka paljon.

Pitäskö muuten olla zimmerit?
The Jone 18.10.2008 17:13 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista, maali oli tietyssä kohtaa liian paksua:/ Mitä olisitte mieltä jos liitäisin ton tiikerin HANSA SYSTEMS 35005 - 1/35 ARDENNES GARAGEEN ???,löytyy osoitteesta Missionmodels.com
Antaa tulla palautetta vaan kiitos :)
The Jone 18.10.2008 17:15 Vastaa lainauksella
Otin muuten ton mg42:sen german tank grew paketista ja samoin ton ämpärin, zimmereitä ei ole mulla.
MG42:ta ei käytetty ps-vaunujen it-konekiväärinä, käytössä oli MG34:n vaunuversio eli panssaroidulla ja lyhyemmällä piipulla varustettu kk. Zimmerit-massattuja Tiger II -vaunuja ei Ardenneilla pörrännyt.
The Jone 18.10.2008 17:29 Vastaa lainauksella
kiitos tiedosta :) mutta onko paha jos tuo mg42 on laitettu torniin, koska onhan se mahdollista??? :)
The Jone 18.10.2008 17:33 Vastaa lainauksella
Kertokaahan kuinka saa kunnon kuratuksen tohon tiikeriin ja eikös Ardenniineillä ollu lunta kun siä taisteltiin 44 ???

Olen Huono säieistään :(
The Jone kirjoitti:
Olen Huono säieistään :(
Ei säeistämään, vaan säistämään. Hakutoiminnalla löytyy aiheesta niin paljon matskua, että turha alkaa aina uudelleen samoja asioita puimaan;). Kokeileppas laittaa hakuun vaikka säistäminen.
The Jone 18.10.2008 17:48 Vastaa lainauksella
Thanx man :)
Tai vaikkapa täältä : )

Ainoa mikä pistää silmään on tuo maalien rajat, ovat nyt teräviä. Mutta pahahan niitä on lähteä siveltimellä pehmentämään. Käytitkö muuten etsiosia tässä mallissa?
Axel 18.10.2008 21:00 Vastaa lainauksella
Todellä hyvän näköinen tankki! Tuo MG-42 on tosin väärässä paikassa, itselläni oli myös virhe, kunnes katsoin Wikipediasta. Telat ovat ehkä lian tuoreen näköiset, ehkä ruosteenvärillä kannattaisi maalata hiukan,jos tuon sotadioon on aikonut panna. Naamiomaalaus on myös hieno. Komea on! ;)
The Jone 19.10.2008 12:09 Vastaa lainauksella
Kiitos palautteesta, käytin etsiosia moottorin kannen päällä olevissa ritilöissä ja tykki on metallia, tarkoitus olisi ruveta säistämään kun dioraama projekti alkaa,eli tiikeri tulee Hansa modelssin "garegen" pihaan ja soltut siihen tauolle. Kiitos vielä palautteesta :)