Pienoismallit.net

Nissan Skyline R32

Skyline valmistui

Viimeisetkin osat menivät kiinni skylineen, joten näin tämäkin projekti otti ja valmistui. Jarrutehostin, takapönttö ja pyyhkijät ovat löytäneet paikkansa. Tuulilasin pyyhkijät muutin yksipyyhin-versioksi jotta yleisilme olisi kliinimpi. Samalla vedin taka-akselin öljynjäähdyttimen letkut uudestaan jotta olisivat enemmän suojassa. Takapönttöä litkutin kevyesti jotta olisi hiukan elävämmän näköinen. Tein samalla siihen alumiiniteipistä kannattimen. Myös vanteista litkutin ulommat pulttikehät hyvin kevyesti. Lopuksi pistin rekisterikilvet kiinni. Ja siinäpä se olisi…

Kaiken kaikkiaan Skyline oli todella mukava rakentaa. Ei minkään valtakunnan valuvikoja, osatkin meni toisiinsa heittämällä. Myös koko moottori ja alusta olivat todella hyvä plussa. Todella asiallinen sarja siis. Lopuksi haluan kiittää kaikkia jotka annoitte palautetta.

Kommentit

Siististi rakennettu ja maalattu Skyline. Automallari en ole, mutta hyvältä näyttää lopputulos detaljeineen. Maalipinta on hyvä ja tasainen, mutta mutta nuo maalin hileet(mikä lie oikea nimitys) ovat kyllä liian isoja skaalaan. Toinen kritiikin kohde on mielestäni alustan kuivapensselöinti, joka ei tässä tapauksessa toimi, jos realistisuutta haetaan. Noista parista kritiikin sanoista huolimatta todella hieno japsiauton malli.
Hehe, kiitos palautteesta. Mitenkä muuten on, millä värillä tuota alustaa olisi kannattanut pensselöidä? itse kun en oikein tiedä. Mutta ainahan sitä oppii. :)
Jaakko Siren kirjoitti:
Mitenkä muuten on, millä värillä tuota alustaa olisi kannattanut pensselöidä?
Tarkoitan lähinnä, että näissä kohdissa www.pienoismallit.net/profiilit/14/kuvat/kuvapankki/kuva_45467/ näyttää kuivapensselöinnin tuloksena siltä, että maali olisi kulunut kulmista pois ja paljas metalli olisi tullut näkyviin. Sellaista kulumaahan ei noihin kohtiin voi tulla.
En nyt sitten oikein tiedä, mikä olisi paras tapa hakea kontrasteja tuonne.. ainakin itse kokeilisin sävyerojen tekemistä käyttämällä erilaisia tumman harmaita ja ihan mustaakin. Kuivapensselöinnillä sitten voi korostaa kohoumia yms. mutta kuivapensselöintisävyksi perusväri vain hieman vaalennettuna. Tämä höpinä kertoo siis vain ja ainoastaan siitä, miten itse tuota maalailisin ja joku muu voi olla täysin eri linjoilla. Autot on vaikeita.. siksi ainoa ostamani automalli makaa hyllyssä odottamassa keskeneräisenä :-).
Kiitoksia vinkeistä, pitää kokeilla seuraaviin malleihin. Jospa sitä jossain vaiheessa oppii tekemään aidomman näkösiä malleja.
Tuli kyllä erittäin hyvän näköinen Skylli!!
Mikko A 24.11.2008 13:46 Vastaa lainauksella
Hieno tuli Kyllikistä. Olikos tässä mallissa konepelti irrallinen vai modasitko sen irralliseksi? Omassa GT-R V-Spec mallissa konepelti on kiinteänä korissa kiinni. Konekin on kuin halpamallissa, vain puolet oli valmiina ja sekin vain alaosa. Tamiyan malli mullakin.
Kiitos palautteesta! Kyllä tässä oli tuo konepelti jo valmiiksi irrallaan, konekkin on ihan täysi versio. :) Ei tarvinut muuta tehdä kuin rakentaa.
Hyvä hyvä :D sanoin aiemmin että "hienolta näyttää jatka samaan malliin" ja sähän tottelit eli siis hienolta näyttää :P
Hehe, kiitos kiitos! Pitänee varmaan kohtapuoliin alotella seuraavaa projektia, jospa onnistuisi yhtä hyvin. :)
Lauri P 26.11.2008 15:04 Vastaa lainauksella
Vähäs on aito!!! Hienoa jälkeä, varsinkin alusta ja moottori ovat hienoja.
Tämä onkin tähän astisista malleista parhaiten onnistunut :)
Niin ja kiitos kehusta!

Ps. seuraava projekti lähti jo käyntiin…
Jaakko Siren kirjoitti:
seuraava projekti lähti jo käyntiin…
Uteliaisuudesta kysyn, että mikä mahtaa olla kyseessä? Tämä auto on hieno, aiemmin jo totesin noista vanteista. Ovat todella upeat ja sopivat tuohon myös hyvin. Oikein olet valinnut :)
Lauri P 3.12.2008 17:50 Vastaa lainauksella
Kerro ny!
Hehe, kiitosta palutteesta. Minä oon kans samaa mieltä noista vanteista, ne kuuluu tähän malliin ehdottomasti.

Mutta seuraava projekti… no kerrottakoon. Toyota Celica, joka on takavetoiseksi muutettu ja nissanin SR20DET koneella, drifteri siis :D
Erittäin hienosti onnistunut malli, mutta itse rohkenen vain olla eri mieltä noista vanteista. Mieluummin näkisin tummat (gunmetal) tai mattakulta Volkin TE37 mallit. Nuo jotenkin pistävät silmään liikaa liian räikeän värin ja kohtuullisen ruman muotoilun osalta. Kokonaisuus jää kuitenkin ehdottoman reilusti positiivisen puolelle! (Jostain oli vain valitettavasti pakko purnata)
Jeesus 26.7.2009 22:49 Vastaa lainauksella