Pienoismallit.net

Nissan Skyline R32

Sisusta

Nissanin sisusta alkaa olla valmis. Tähän malliin tein harmaa/mustan värityksen alkuperäisen mustan sijasta, sillä pelkkä musta olisi ollut mielestäni tylsä. Lattiamatot tein jälleen kerran mustasta huovasta. Orkkispenkit vaihdoin suprasta perittyihin kuppijakkaroihin. Ratti on puolestaan viety viperistä. Myös vaahtosammuttimen lisäsin, se löysi paikkansa apumiehen jalkatilasta. Nuo turvavyöt ovat ne perinteiset kiinteät versiot. Monihan niitä parjaa, mutta minulle välttävät kyllä. Ovat muuten ensimmäiset turvavyöt minun tekemänä. Pitää opetella tekemään parempia…

Tulipa sitten tehtyä hiukan paremmat istuimet skylineen. Eräs ilta tuijottelin tuota sisustaa ja alkoi tuntua siltä että nuo penkit ei oikein sovi tähän. Joten tein sitten tavallisemmat jakkarat tilalle. Samalla aloin myös opetella nuiden vöiden tekoa. Itse vyöt ovat ohutta punaista muovia joista leikkelin vyöt. Soljet ovat miljoonalaatikosta, mutta ovat turhan isokokoiset tähän mittakaavaan. Sille ei oikein voinut mitään, sillä muita vaihtoehtoja ei ollut. Mutta harjotellaan, harjotellaan…

Kommentit

sehän näyttää hyvältä. ite olisin laittanu ton sammuttimen poikittain ja ihan kartturin penkin eteen ettei oo jälkojen tiellä.
Näin minullakin oli tarkoitus mutta sammutin on sen verran iso ettei se mahtunut poikittain. :D
Lauri P 13.10.2008 19:30 Vastaa lainauksella
Voisit tehdä nuo turvavyöt maalarin teipistä ja sitten maalata. Ainakin minun porschessa se toimii aikas hyvin ja näyttää hyvin realistiselta.
Entäs vyönsoljet? Mistä olet ne tehnyt? Laitahan muuten kuvia siitä porssesta, niin minäkin näen millaiset vyöt olet tehnyt.
Lauri P 25.10.2008 10:42 Vastaa lainauksella
No se mun Carrera GT on kyllä aikas pieni enkä siihen pistänyt solkia, mutta nyt teen Toyota Supraan sisustusta ja siihen aijon tehdä soljet mustasta rautalangasta. Pistän ehkä kuvia tulemaan kunhan valmistuu. Voit muuten kattoo kirjoituksista "vinkkien" kohalta autot, siellä kun on jonkunlaiset ohjeet turviksiin.
Mistä olet tehnyt tuon lattian?