Pienoismallit.net

Gloster Meteor F.3

Tamiyan laadukas lekomalli. Mukava malli rakentaa, mutta sopivan haastava, kun en varsinainen lekomallari ole. Mallin pintaan syntyi pieni "huuru", kun kiirehdin lakkaamaan mallin ennen kuin litkutus oli lopullisesti ehtinyt kuivua.

Kommentit

On kyllä komee Meteoriitti! Just sopivan rähjäinen vielä jetiksi. Rungossa esim. ohjaamon alla on näitä "huuruja"? Kai tämäkin malli pitää ostaa joskus:)…
Esko Rusi 20.9.2008 22:35 Vastaa lainauksella
Hienosti paneeliurat vanhennettu,mielestäni realistisen näköinen.
Nämähän taisivat keritä toisen rähinän loppupuolelle, olivat kai vastaveto Me-262 lle.
Komea Meteor. Vierelle sopisi erittäin hyvin 1/48 Me 262 - vaikkapa nokat vastakkain.
Hieno kuin mikä, ja kerrankin on niin etteivät efektit ole menneet yli. Eli panelirajat eivät hyökkää silmään. Markalla kunnioitusta.
Lauri K. 21.9.2008 12:03 Vastaa lainauksella
No niin, tulihan se sieltä:) Älyttömän hienon näköinen! Maalasitko runkonauhan, vai oliko se siirtokuvana?
Kiitoksia kommenteista! Noita huuruja näkee juurikin tuossa ohjaamon alla. Malli oli lakkauksen jälkeen lähes kokonaan harmahtava/valkoinen. Tämä efekti lähti sitten pois vedellä ja paperilla varovasti hieroen.

Runkonauha on ihan siirtokuva. Tässä mallissa tuli varmaan eniten käytettyä Micro Solia ja Settiä, kun täytyi saada tunnukset ja kuvat siististi paneelirajoihin. Panssareissahan ei yleisesti niin paljon ko. aineita tarvitse.

Ehdottomasti suosittelen tätä mallia kaikille ;)
Kovasti on käytön jäljiltä ja mielyttää silmää. Tuon aikaiset "jetti pilotit" kyllä melkoisen pelotonta porukkaa..
hyvintehdyn näköinen kone .Itse myös kiinnitin huomioni paneelisaumoihin jotka olet saanut oivallisesti esille ilman että turhaan liioittelevat.
Kyllä on kaunis kone, ja katselin että onko nuo paneelit ihan yksitellen laitettu kiinni mutta hienosti paneelirajat toteutettu. Näiden koneiden lentäjät kuten Me262 yms olivat aika pelotonta sakkia saatikka ME163 istuvat lentäjät.
Tosi hieno, huuru tekee mielestäni mallista vielä realistisemman näköisen, miettikää vaikkapa konetta kevättalvella -45 aamusumussa englantilaisella lentokentällä pieni jäähuurre päällään…