Pienoismallit.net

Death Dealer

Suosikkitaiteilijani Frank Frazetan maalauksiin löyhästi perustuva vignette. Seisova figuuri italialaiselta Aitna firmalta. Kuollut puolalaiselta M-Modelsilta. Hevonen on joltain ikivanhalta jenkkifirmalta (en muista nimeä) 80-luvulta. etsikasvillisuus Royal models ja Eduard.

Kommentit

Moro, komiaa jälkeä olet saanut aikaseksi.
Jälleen aivan upea vinjetti! Eikös sulla ollut toinenkin Death Dealer perustuen tähän maalaukseen? www.trost-zinnfiguren.de/mediac/400_0/media/Frazetta~Death~Dealer.jpg

Valottaisitko hieman, mitä maaleja ja tekniikoita olet käyttänyt metalliosien (haarniskan) maalaamisessa?
Komean synkkä malli.
Ihmettelin ensin vähän värimaailmaa, mutta pikkuinen
kuvien selailu selvitti asiaa..
Onko figuurit vaatineet paljonkin skulptausta, vai ovatko valmis-sarjoja?
Olen myyty ja viikon malli sanon mä. Tästä voisi kirjoittaa enemmänkin mutta 1. Hevonen aivan loistava, sen vihainen ja ylväs ilme sopii mainiosti kuolemankauppiaan kumppaniksi. Kauppiaan kypärä ja sen sarvet aivan loistavat jne jne. kuollut soturi tosiaankin näyttää suohon poljetulta.
Haluasin myös kuulla miten ja millä maalattu. Öljyä tuossa ainakin on käytetty. Nuo haarniskan metalliosat miten ne on maalattu kerro kerro??
Täytyy sanoa että hieno on, vaikka en näistä figuuri jutuista ymmärrä yhtään mitään. Hevonen on aika pelottavan näköinen tuon pollen selkään en heti menisi. Kirveen heiluttaja on kyllä todella hienosti maalattu eteenkin tuo tuijottava katse kypärän silmikon läpi saa aikaan vastustajalla lahkeen vapinaa. Maasto on hieno ja poljettu vainaja toteutettu hyvin. Kyllä ansaitse paikkansa olla viikonmalli.
Boneheed 23.9.2008 19:13 Vastaa lainauksella
Upia ja kopia.
Siis tämähän on aivan loistavasti maalattu ja toteutettu malli,viikon malli-materiaalia ehdottomasti.Mutta…tässä vaiheessa realismin ja käytännön soraääni rupeaa vikisemään vaikka kyseessä tietysti fantasiamalli onkin nimittäin:
Kirves on aivan liian järeä:
Tuommoisen ryhmyisen parrun päässä olevan alasimen painoisen kirveenterän heiluttelu vaatinee jo jonkin verran fantasiamuskeliakin.Vielä huimemmaksi suorituksen tekee jos toisessa kädessä on kilpi ja toisessa tuo julma kirves.
Mutta tämmöinen realismihan ei tietysti fantasiamalliin ja genreen kuulu ja kaiken lisäksi kyseessä on vielä figuurisarjan skulptaajan näkemys.Figuurissa itsessään on selvästi Bysanttilaisia vaikutteita.
Vinjetin rakennus-ja maalausjäljestä ei voi muuta sanoa kuin että huipputyötä.
miten noit voi maalata noin tarkasti