Pienoismallit.net

Me-109 G-? JG/5

Malli on muistaakseni Fujimin Messerchmitt, jonka sain valmiiksi noin 10 v. sitten, ja jossa on Hi-Tech resiinimoottori. Suurin osa putkistosta on eripaksuista kuparilankaa. Työnä tämä luultavasti viimeinen 1:48 itsedetaljoitu Daimler-moottori, nimittäin sen verran huonot sovitteet mootorille rungossa olivat kyseessä, ja putkiston tekeminen ei todella ole hätäisen miehen alaa. Mallista voi huomata että nokan muoto on hieman outo, sillä sen verran pilkkomista piti harjoittaa (ja Fujimin tekele ei ole parhaita malleja mersusta).

Koneyksilö on täysin kuvitteellinen kone Norjaan keväälle 1945. Maalaus mukailee JG 5:n tunnuksia. Mersu on kokoelma erilaisia piirteitä, eli en tainnut juuri lähteitä selailla. Olkoon siis korjaamon osista kasattu loppusodan sekoitus…

Kommentit

Hieno mersu on. Pannuhuone on aidon näköinen. Itse en noin isoa mittakaavaa uskalla tehdä kumminkin pilaisin vain mallin. Todella mahtavaa maali työtä.
Raksi 21.3.2007 18:33 Vastaa lainauksella
Joo-o, tässä on onnistuttu siinä mihin monenkaan mallarin taidot/hermot ei riitä: Moottorin asentaminen koneen nokalle. Voin vain kuvitelle mitä kaikkea viilailua ja sovittelua tämä työ on vaatinut.