Pienoismallit.net

BT42

Tornin kokoaminen

Tornissahan ei sinänsä ole paljon kasaamista koska siinä on noin 4osaa mutta toinen asia on sitten se että saat osat oikein, niitä kun ei oikein irrotella sen jälkeen kun ne on pikaliimalla lyönyt kiinni. Tornin valu oli onnistunut hyvin ja ilmakuplat olivat tornin alapuolella, torni on detaljoitu todella onnistuneesti. Tutkiskelin hetken aikaa ohjeita ja referenssejä, tämän jälkee liimasin putken ja kehdon kiinni. Ne asettuivat kohtuu suoraan ja helposti. Luukkua en vielä liimannut kinni koska en tiedä vielä että jääkö se auki.

Kommentit

Hmm…

Itse en ainakaan tästä jättäisi luukkua auki koska joutuisi kovertamaan tornin sisätilat auki ja rakentamaan edes jonkin asteiset sisätilat. Muutenkin en muista JS-modelsin valikoimaan kuuluneen mitään kokonaista vaunua, niin valmistaja on ehkä hivenen väärä. MUTTA sivusto ei taida tunnistaa monen valmistajan valitsemista…

Teloiksi suosittelen esim friulin metalliteloja…
Ajattelinkin jos sen luukun peittäisi suurimmaksi osaksi jollain figuurilla tai krääsällä. Ne friulit taitaa jäädä, eikös Zvezdan telat ollut jotenkin väärän malliset?
"Krääsällä" sitä ei ainakaan kannata peittää, tulisi itku miehistöllä jos tankki leimahtaisi tuleen ja uloskäynti olisi täynnä jotain epämääräistä tavaraa…
Kato osa miehistöstä on siinä kannella, ja pääseehän ne ajajan luukusta ulos. Mutta kannattaako mennä moisiin realistisuuksin kun malleista on kyse.
Minä olen aina käsittänyt että esikuvalleen autenttisesta mallista pyritään tekemään realistinen :P
Niin mutta eri asia on se että jos vaunu sattuu syttymään tuleen ja siinä luukun päällä on joku pahvilaatikko tai kaveri ja muut eivät pääse pois. Jos en hakisi realistisuutta niin torni olisi varmaan erin näköinen ja malli muutenkin, mutta kaikki saavat näsäviisastella niin paljon kuin haluavat.
Ilmeisesti torni ei ehtinyt montaa päivää maata toimettomana pöydällä? :)

Turha tuosta tornin aukon peittämisestä on kinata. Luultavasti aukon kautta on kuitenkin tungettu tavaraa torniin, joten pari lastaavaa figua, ja " kräässää" peittää varmasti autiot sisätilat.
Lopputuloksestahan se sitten näkee;)
Joo, siis mitään näsäviisastelua ei kommentini ollut, kunhan vaan mietin ääneen miltä vaikuttaisi jos tornin suu olisi täynnä miehistön matkalukemista :)
Viittasinkin erään toisen kommenttiin realistisuuden tavoittelussa, no onpaha tullut jauhettua sontaa taas pitkä pätkä. Jouni tais olla sama ilta kun putken jo liimasin kiini;-).