Pienoismallit.net

Stug III D

Dragonin Stug III D modifioituna Afrikan rintamalle. Malli on rakennettu noin 10 vuotta sitten ja tuo kevyt modifiointi pitää sisällään ilmanputsarit (muoviputkea ja -strippiä), ajovalojen suojukset (kuparilankaa), lisätelapyörät taisteluosaston sivuilla sekä jerrykannutelineen moottoritilan kannella. Telat ovat Model Kastenin tuotantoa. Malli on maalattu ruiskulla ja Xtran emaleilla.

Kommentit

Nordu 1.8.2008 17:00 Vastaa lainauksella
Moroo,
UPEETA. Ei tuu muuta mieleen!!!!
Nostalgista tyyliä 10v takaa…

Mukavan säväyksen tekee tuo pieni vihreä (?) kuivapensselöinti.

Koska kyseessä on Aavikolla kulkenut vaunu, niin mielestäni telojen pitäisi olla paljon kiiltävämmät…
+sanaton+
OH 1.8.2008 18:41 Vastaa lainauksella
Hieno malli, jossa on paljon mahtavia yksityiskohtia. Jos jostain haluaa napista…vaunun sivuilla roikkuvat kolme reppua sopivat mielestäni huonosti muuten niin "eloisaan" malliin.
ja jälleen Jarmo iskee kuin märkä sukka :0)
Siistiä jälkeä ja mukavasti yksityiskohtia. Noiden telarullien mustat osat lienevät kumiosia ja siksi niihin istuu huonosti paljasta metallia esittävä vanhennus(tai ainakin kuvissa näyttää siltä).
Hei, kiitos kommenteista. Totta kyllä, että hiekan kuluttamassa telassa voisi olla hieman enemmän kiiltoa. Reput kävisivät ehkä paremmin vain olemaan moottoritilan kannella eikä roikkumassa. Telapyörissä ja ylätelarullissa on kumitus eikä niitä sen vuoksi ole mitenkään käsitelty siten kuin ne olisivat metallia. Tuo hento vaaleus, joka ilmeisesti näyttää metalliselta, on tehty kuivapensselöimällä kulmakohtiin vaaleita värejä kuten Pactran Mud, Tamiyan Buff tai Humbrolin 72.

t. Jake
Jarmo Lindgren kirjoitti:
ylätelarullissa on kumitus eikä niitä sen vuoksi ole mitenkään käsitelty siten kuin ne olisivat metallia. Tuo hento vaaleus, joka ilmeisesti näyttää metalliselta, on tehty kuivapensselöimällä kulmakohtiin vaaleita värejä kuten Pactran Mud, Tamiyan Buff tai Humbrolin 72.
Jeps, arvelinkin, ettet olisi malliisi tuollaista kardinaalimokaa tehnyt;).
Kun tarkemmin vielä katselin kuvia, niin näyttäisi siltä esim. kolmanneksi viimeisessä kuvassa, että maali olisi kulunut ylätelarullissa kulmista pois ja paljastanut muovia(tästä syntyi käsitys paljaan metallin mallintamisesta). Vahinkokulumista vähän puoltaisi sekin seikka, että tämä kuluminen on vain telarullien "alaosissa" eli ei tasaisesti ympäri.