Pienoismallit.net

Ford Sierra Cosworth gr. A 1987

Tamiyan rata-Sierra muutettu ralliversioksi. Esikuvana Ari Vatasen Jyväskylässä 1987 ajama auto. Sisustaan lisätty kartturin penkki ja turvakaaria muutettu vastaamaan ralliversiota. Tavaratilassa oleva turvatankki myös muutettu ralliversiossa käytetyksi ja lisätty varapyörä. Lisäksi sisustaa detaljoitu turvavöillä solkineen ja tarpeellisilla sammuttimilla sekä kojelaudan nippeleillä ja nappeleilla.

Suurin työmaa oli renkaiden kiinnityksissä. Rata-auton alusta on turhan matala soratielle, joten muutoksia vaadittiin. Joustintukiin nyysitty osia mm. Tamiyan Safari-Celicasta. Vanteiden kehät ovat Hasegawan Mitsu Galantista joihin on ympätty ranskalaisen Renaissancen valmistamista resiinivanteista keskiosat. Kumit ovat italialaisen Racing43:sen tarvikkeita. Siirtokuviin on käytetty kahden rata-Sierran dekaaleja. Kilpailunumerot ja muutama pikku tarra on itse tulostettuja. Maalina Humbrolin kiiltävä musta.

Kommentit

J Pokki 30.7.2008 12:56 Vastaa lainauksella
Nyt voorttimiehen sydän taas pamppailee. Kerrassaan upeaa jälkeä on syntynyt ja vaivaa on myös nähty noihin muutoksiin. Komea Riesa!
Tälläisiä automalleja meikäläinenkin tykkää katsella. Hienosti rakennettu, ja lopputulostakaan ei voi moittia. Tietysti ralliautoon kaipaa aina pientä hiekkapölyä… vaikka kai ne autot joskus pestäänkin. ;)
Upea! Ehdottomasti paras väritys mitä Sierroissa koskaan oli. Ja hienoa työtä rakentajaltakin, onnittelut. Kuskien nimissä pieni moka; etunimet pitäisi olla kokonaan ja kartturin puolella Harrymanin nimi Vatasen yläpuolella, mutta tuo menee jo pilkunviilauksen puolelle… Ainakin edestä taitaa myös puuttua myös hinauskoukku oikealta puolelta. Mutta kuten totesin, ensiluokkaista työtä. Itse en pystyisi samaan.
on kyllä taiten tehty cossu-sierra,tämmöttiä on kiva katsella ihan muutoinkin vaan.
mikko.k 31.7.2008 14:50 Vastaa lainauksella
mistä olet ostanu kyseisen mallin?
Kyseisen yksilön hankinnasta on niinkin kauan aikaa (toistakymmentä vuotta), että näitä sai vielä Tietonikkarista. Toisen kappaleen hankin pari vuotta sitten Belgiasta Dominolta. Nykään ei Sierroja taida löytyä kuin eBaysta, tai hyvällä tuurilla joku mallari pistää omansa myyntiin.
makea peli…Upea peli…hienosti rakennettu…
kOMEA PELI…TÄLLÄNEN OLIS OIKEASTI NASTAA OMISTAA ITSEKKIN