Pienoismallit.net

Toyota Corolla AE86 Levin

VALMIS

No niin, vihdoin tuli tämä valmiiksi.

Konehuoneeseen olen lisäillyt oman maun mukaan yksityiskohtia kuten kaasuvivuston, tulpanjohdot ja pissapojan letkut. Virheitäkin tuli paljon tehtyä esim. maalaus ei aivan onnistunut niin kuin olisin toivonut ja lasiosaa en oikein saanut kunnolla istumaan. Sisustan litkuttelin vielä kevyesti ja pientä likaa myös konehuoneeseen lisäilin, tavoitteena oli käyttöä nähnyt mutta hyvin pidetty yksilö josta löytyy uuttakin osaa asennettuna.

Lisäilin tuonne sisustan kuviin vielä yhden jossa näkyy mutkakahva jonka lisäsin kattoon.

Kommentit

Ihan uskottavan näköinen toteutus! Toi kaasuvaijerin läpivienti vähän epäilyttää, kun kyseessä kuitenkin oikeakätisellä ohjauksella varustettu auto, tekeekö muka noin ison mutkan?
No nyt kun sanot niin alkoi epäilyttää itseänikin, oon katsellut molemman puoleisia kuvia ja vetässyt sen enempää ajattelematta väärin tuon, pitäis kait tulla tuolta jarrusylinterin vasemmalta puolelta oikeasti.
Pari huomiota. Liian kliinisen puhdas kone huone, ja sitten missä on orastava ruosten etulokasuojissa ja takaluukussa? Muuten hiivatin hyvä.
Hyvät huomiot, mutta mulla on itellä ihan vastaavanlainen tapaus eli ei ruostetta ja konehuone siisti, alusta kuitenkin tulee harvemmin pestyä joten sinne aina pääsee likaa kertymään ja on siis vanha Corolla.

E:Katselin vielä moneen kertaan konehuonetta ja kyllä sinne vähän pölyä ja rasvaa vois lisätä.
Tosi hieno. Olisit siirtänyt ohjauksen vasemmalle, ja laittanut suomalaiset kilvet niin olisi tuo kaasuvaijerikin oikealla puolella. Vitsi, vitsi. Teet sitten seuraavasta vasurin…
vau! todella hyvän oot tästä saanu :P muuta ei lisättävää mulla kun se et kattelin googlesta 1/1 pirssin konehuonetta, niin olisi voinut muutaman letkun lisätä tuohon, mutta kävis kyllä liian sekavaks
Tosi komia!Mutta konehuonetta olisi voinut sotkea vähän enemmän kun Toyota on kyseessä. ;-)
Kiitoksia teile kommenteista.

Ville eipäs dissata Toyotaa, katso vaikka Jonin linkki :)

Niin ja tuohon konehuoneen letkujen ja johtojen määrään, ajattelin johonkin lopettaa, muutama olis kyllä vielä mennyt ja pari on mennyt väärinkin näin jälkeenpäin kun katselee.
siis todella mahtavaa jälkeä 8)Erityisesti konehuone näyttää komealta ja takaíkkunan lämmityslangat ovat mukava lisä.