Pienoismallit.net

Toyota Corolla AE86 Levin

Levinistä on tarkoitus rakentaa hieman laatikon sisällön tarjontaa yksityiskohtaisempi, autosta tulee alkuperäistä mukaileva muutamin alusta virityksin ja tarkoituksena olisi tehdä käytetyn oloinen kulkine. Auto on jo melkein valmis mutta siirrän sen blogiin joka tapauksessa..

merkinnät

No niin, vihdoin tuli tämä valmiiksi. Konehuoneeseen olen lisäillyt oman maun mukaan yksityiskohtia kuten kaasuvivuston, tulpanjohdot ja pissapojan letkut. Virheitäkin tuli paljon tehtyä esim. maalaus ei aivan onnistunut niin kuin olisin toivonut ja lasiosaa en oikein saanut kunnolla istumaan. Sisustan litkuttelin vielä kevyesti ja pientä likaa myös konehuoneeseen lisäilin, tavoitteena oli käyttöä nähnyt mutta hyvin pidetty yksilö josta löytyy uuttakin osaa asennettuna. Lisäilin tuonne sisustan kuviin vielä yhden jossa näkyy mutkakahva jonka lisäsin kattoon.
Korista tulee valko- musta, niin kuin mielestäni tähän autoon pitääkin. Kori on maalattu Revellin tuotoksilla ja kiillotettu lapuilla ja tahnalla. Mustien alueiden rajaaminen oli mielestäni melko hankalaa näitä sain jälkeenpäin korjailla. Ikkunatiivisteiden ja muiden "muoviosien" maalaamisen jälkeen kiillotan vielä varoen yhden kerran. 19.8 Korin kiilloitin ja vahasin, mielestäni tuli ihan siedettävän oloinen kiilto, maali pintaa ei lisäämästäni kuvasta oikeastaan näe mutta yritän ottaa valmiista mallista kuvan josta sen näkee kunnolla. liimasin myös lamput ja puskurit koriin. Sisäkaton maalasin mattamustalla, lasiosan "katto…
Sisustaan lisäsin laatikon tarjoamien osien lisäksi, mustan flokin matoksi, kaikki turvavyöt kiinnikkeineen ja penkkiin ristiselän säädön. Turvavyöt on kasattu Crazy modelerin vyösetistä. Sisäkattoon olen liimannut lasiosan puuttuvan keskiosan ja tähän pitää vielä tehdä viimeistely ja maalaus.
Alustaa olen rakennellut monissa jaksoissa tämän projektin aikana. Aloitin poistamalla pohjan kanssa yhtenäiseksi valetun putken ja korjaamalla pohjan näiltä osin, putken kasasin ohuesta alumiiniputkesta tekemällä siihen kiinnikkeet kuparilangasta ja kiinnityslaipan muovilevystä. Jouset maalasin punaiseksi kuvaamaan uutta alustasarjaa ja takaiskarit keltaisiksi(Koni), takavakaajaan maalasin myös uudet puslat. Bensalinjat, jarruletkut ja käsijarruvaijerit tein ohuesta tinasta ja kuparista sekä näiden kiinnikkeet muovilevyn ja alumiini tölkin paloista. 30.8 alusta vihdoin valmis. Alustan viimeistelin litkuttamalla sen mattamustalla…