Pienoismallit.net

Panssarintorjujat

Välipalaksi rakennettu vinjetti jossa kokeilin uusia tekniikoita. Rakennuksen kulmaus sekä katu valettu kipsistä johon kaiverrettu pintatekstuurit. Rakennusmurskana saviruukun kappaleita, kipsimurskaa sekä balsankappaleita. Maalattu akryyleillä poislukien öljyväriwashit ja figurien ihoalueet. Lyhtypylvään rakensin muovitangoista ja -levyistä.

Kommentit

JJ Hilska 26.7.2008 14:44 Vastaa lainauksella
Todella hyvin onnistunut toteutus. Aidonnäköiset tiilet. Mallinrakennusta parhaimmillaan.
Itse tykkään varsinkin itsetehdystä lyhtypylväästä, wau, näyttää ihan true AM-sälältä! Tosi kiva kokonaisuus, mutta jos nipotus sallitaan niin saviruukun palasia vois maalailla johonkin suuntaan, tai ainakin litkuttaa. Nyt ne näyttää… saviruukun palasilta.. :)
Hienoa! Toivottavasti Panssarikauhun ampuja ei käännä aseensa peräpäätä suoraan kohti rakennuksen seinää koska ammuttaessa peräpäästä tulee melkoinen tössäys.
Eskon kommentista tuli mieleen, että olisiko dioramaan voinut tehdä jälkiä pzschreckin ammunnasta? Nokea ukon takana olevaan seinään, kaikki irrallinen kevyt pikkusälä pois takavaara-alueelta (suihku pyyhkäissyt ne pois) tms.? Lisäpisteet lataajan oikeasta sijoittamisesta.
Kiitos kommenteista. Alusta kävi hitusen ahtaaksi joten piti tehdä pientä kompromissiä ampujan kohdalla ja sijoittaa kauhun perää turhan lähelle rakennusta. Dragonin sarjassa tuli mukavasti vaihtoehtoinen pää lataajalle jolla sen sai katsomaan poispäin kauhusta.
Mallit sen kun paranee.
Hieno vinjetti! Martin mainitsema tiilimurskan litkuttelu tekisi niitä enemmän tiilimurskaa. Samoin tuo vinjetin reunojen punertava väri hieman tökkää silmään.
Mutta figuurit ovat onnistuneet, ja tuo talonkulma ja mukulakivikatu ovat hyviä.
Juu kyllä tössähtäs jos vähän seinään päin putken takaosaa kääntäs. Mikä malli muuten kauhusta toi on kun ei sitä etulevyä ?
Niitä alkupään malleja. RPzB 43 muistaakseni mallimerkinnältään.

Jounille: Pitää ottaa neuvoista vaari ja koettaa parantaa taas seuraavissa malleissa. Itse pidän tuosta punaisesta sävystä dioraaman reunoissa :)
Jukka Kauppinen kirjoitti:
Itse pidän tuosta punaisesta sävystä dioraaman reunoissa :)
Niinhän se on. Makueroja vaan :)
Onpas hienosti rakennettu dio.Alusta ja ukkelit on hyvin tehty, tuohon kauhuun ois voinu laittaa etukilven mut ei se välttämätön ole onhan ne ampunu ilman etukilpeeki.Komee ja onnistunut kokonaisuus josta välittyy tommoinen sotainen fiilis;) terv:jarno