Pienoismallit.net

Gaz-67

Figuuri

Gaz saa alleen pienen dioraama-alustan, jossa mukana eloa antamassa myös yksi figuuri, joka on peräisin Dragonin 352nd Volksgrenadier Division -setistä.

Pään korvasin Warriorsin hartsivalmistella, kiväärinhihnan muotoilin ohuesta lyijylevystä ja kaasunaamarikotelo on jostakin Dragonin Gen 2 -setistä, mutta muutoin figuuri on suoraan laatikosta. Varusteita sai luonnollisesti hieman jyrsiä ja sovitteita kittailla, jotta ne sai asettumaan luonnollisesti.

Maalauksessa käytin tällä kertaa taas Vallejon akryylejä – ihan vain vaihtelun ja harjoituksen vuoksi. Alusta tulee kuvaamaan suht mutaisia syyskelejä, joten säistin Migin pigmenteillä manttelin helmaa.

Figuuri on näissä kuvissa vielä viimeistelyjä vailla. Lopullisen silauksen sekin saa vasta alustaan kiinnittämisen jälkeen.

Kommentit

Kasimir K 13.2.2009 15:36 Vastaa lainauksella
Hienosti maalattu! Figuurien maalaus himo iskee…
Yksi asia osui silmään missä kaverin ammustaskut?
On se hyvä, että ees jotkut osaa maalatta, kun iteltä tuo ei luonnistu. Toivotaan, että dio onnistuu yhtä hyvin kun tämä figuuri: )
Kasimir K kirjoitti:
missä kaverin ammustaskut?
Tuhannesti kiitoksia oikein hyvästä huomiosta! Olivat tosiaan päässeet täysin unohtumaan. Onneksi olin liimannut kädet PVA-liimalla, joten sain irrotettua vasemman käden ja laitettua puuttuvat ammustaskun paikoilleen. Ei tullut edes paljoa paikkamaalattavaa. :)
Piristävä vignetti! Ymmärrän kyllä, että haluat kasata mallit etkä vain keräillä niitä, mutta kyllä esimerkiksi figuissa huomaa kehityksen, kun vertaa näitä "vanhempia" Dragonin figuja vaikkapa uusiin Gen2-figuihin. Uusien figujen pinta on melkeimpä samaa tasoa kuin parhaiden resiinifigujen.
Mukava nähdä teikäläisenkin tekevän figuja! Kontrastit on mielestäni aika hyvin kohdillaan, pikkaisen paikka paikoin valokohtien rajat töksähtää. Toisaalta helppoahan se on kritisoida, kun itse en ollenkaan hallitse akryylien käyttöä figuissa… Öljyillä värirajat vain on niin paljon helpompia hallita.