Pienoismallit.net

Jagdtiger Porsche

Ohessa jokunen kuva muutama vuosi sitten valmistuneesta Dragonin Jadgtigeristä. Zimmerit on tehty Tamiyan 2-komponentti kitillä, oksat ovat Eduardin tuotantoa kuten muutkin etsit. Maalattu ruiskulla ja Tamiyanmaaleilla.

t. Jake

Kommentit

AKK 4.7.2008 10:17 Vastaa lainauksella
Hienon mallin Jarmo olet jälleen pyöräyttänyt, mutta miksi tykinputki näyttää höllästi makaavan asekilvessä?
Moi AKK ja kiitos. Asekilpi on jäänyt liimaamatta kiinni ja se pääsee nyt liikkumaan enkä huomannut ennen kuvausta korjata tuota asiaa.

t. Jake
Komea on. Paitsi nuo oksat lehtineen - niistä on aidonnäköisyys kaukana. Tämäkin on tietysti makuasia, mutta piti päästä möläyttämään. Tuntuu edelleenkin olevan ikuisuuskysymys tämä aidonnäköisten lehvästöjen valmistaminen esim 1/35 skaalaan - ne vaan yhä näyttävät Stockmannin näyteikkunan muovisilta somistustarvikkeilta.

Itse Jahtitiikeri sen sijaan on niin komea ja oikean näköinen, että oikein pistää kateelliseksi - taas.
On upea. Ja mulle kyllä kelpais tommoiset lehvästöt. On ne paljon paremman näköisiä kuin mun yritykset käyttää oreganoa lehtiä kuvaamassa ;-)
Tykkään kanssa ihan noista lehdistä, realistiset lehdet ovat silti aika vaikeita mallintaa, ja panssarimallin lisukkeena lehdet menevät mainiosti. Jagdtigeri on mielestäni aika miehekäs vaunu, silti siitä tulee nimensä mukaisesti joku kissaeläin mieleen O.o Jälleen taattua Lindgrenin laatua, mielestäni kaikki kohdallaan. Tornin numerotunnus siirtokuva vai maalattu?
Moi kaikille ja kiitos. Suurin ongelma on tosiaan saada oksat ja lehvät näyttämään aidoilta. Oksia ja myös lehtiä voisi kuivapensselöimällä saada paremman näköisiksi. Samoin itse lehtien voimakkaampi taittelu voisi auttaa asiaa. Myös etsiarkilla oleven valmiiden oksa- ja lehtiaihioiden juottaminen tai liimaaminen toisistaan poikkeaviin kokonaisuuksiin on yksi hyväksi havaittu keino tuoda oksaastoon erilaisuutta.

Kaikki siirtokuvat, sekä palkkiristit että numerot, ovat ns. märkäsiirtokuvia.

t. Jake
Jarmon tekemä…mitäpä voi muuta sanoa
Pete N 2.2.2011 07:24 Vastaa lainauksella
Hieno tankki. Tilannetta vois verrata eraan Crocodile Dundee elokuvan skeneen New Yorkissa; Sherman tin can versus Jadgtiger. Jadgtiger crew:"That's not a knife" - Now THAT's a knife (Jadgtiger). Shit! (Sherman crew).