Pienoismallit.net

Klint Itäpuu

Siivoan omalta osaltani kovalevyä ja hävitän rakennusaikaiset kuvat tästä.

Kommentit

Mahtavaa! Mahtavaa! Tätä kyllä seuraan, koska Clint Eastwood on mielestäni paras/yksi parhaimmista näyttelijä ohjaajista. Aika kallis tuo ainakin oli (?) ja nenä on kyllä mielestäni hiukkasen liian pitkä…
Joo. Nenä on pitkä, mutta en jaksanut enempää lyhentää sitä. Nyt jo oli sierainten kans vaikeuksia. Mitä kuvia olen nähnyt valmiista malleista, niin niissä nenät on olleet lyhyempiä. Tässä just näkyy vanhojen ja venähtäneiden muottien vaikutus.
Moro! Mukava nähdä leffafiguureitakin täällä PM.netissä. Tietääkseni MonstersinMotion on jälleenmyyjä, eikä tee omia tuotteitaan? Korjata saa , jos olen väärässä.
Tämän paketissa lukee että ne on teetättäneet muotit jollakin pikku firmalla ja tekee näitä sitten niillä. Tiedä mikä sitten on totuus. Paljon niillä kuitenkin on figuja ja muuta tilpehööriä.
Lasse 14.6.2008 14:48 Vastaa lainauksella
No ei niillä kauaa Ameriikassa ole nokka tuhissut, jos neljässä päivässä sait tuon kotiisi. Pää on loistavan näköinen!
Näyttää paremmalta! Johtuukohan siitä, että olen vasta herännyt mutta mielestäni nenäkään ei näytä enää niin pitkältä. Ota ihmeessä silmistäkin kuvia.
Joo, pitää ottaa. Ne on vain niin "sirrillään" että niitä ei paljoa näy.
--Saa poistaa--
Vahingossa tullut tuplapostaus
^ Se tyypillinen Clintin "tämä kaupunki ei ole tarpeeksi suuri meille molemmille"-katse?
Hyvältä näyttää!

Predatorstuff.comin mukaan MonstersInMotion tekee (tai teetättää) silloin tällöin omia mallejaankin.
Pitäis se syöpä-käärylekin rullata tuohon suupieleen ja jotenkin saada "palava" tulitikku vasemman käden sormien väliin. Sa sikari on helppo, mutta se tikku… vaikeeta… mutta hauskaa.

Tämän pitäis olla Hyvät, pahat ja rumat elokuvan loppukohtauksesta. Siitä kun "paha" on ammuttu ja Clint sanoo Tucolle että "On kahdenlaisia ihmisiä… niitä jotka kaivavat ja niitä joilla on ladatut aseet"
Oliko sarjassa mukana sikari vai pelkästään ohjeissa maininta että väsää itse?
Tässä skaalassa lähtisin itse skrätsinä tekemään varmaan milliputista tehdystä pötköstä johon käärisin hieman maskiteippiä.

Selvisipä tuokin mistä olivat keksineet Fallout 2:een replan ihmisistä joilla on aseet, ja niistä jotka kaivavat. :D
Ei ole sikkeä mukana. Ajattelin kääräistä silkkipaperista. Ja tästä leffasta on otettu aika monta lainausta kaikkeen mahdolliseen.
Katsoitkos eilen "referenssiä" kakkoselta?

Ainakin siitä päätellen tuon viitan/huivin/maton pitäisi olla vihreä. Vai onkos sen väri vaihtunut siinä Hyvät, pahat ja rumat leffassa, kun ei jaksa muistaa.
Se "viitta" on vielä maalaamatta. Väri on tumman ruskea, lähes musta.
Kasvot ovat mukavasti onnistuneet. Tulee vain "Höyry" Häyrinen niminen kaveri mieleen tuosta kokovartalo kuvasta…:)
Joo. Oikealla klintillä on silmät hieman kauempana toisistaan. Sivukuva on parempi :-)
Alkaapi näyttään fiksulta.:) Oletkos huomannut että itäpuun poncho on hiukan eri värinen sisäpuolelta. Ei taida olla kylläkään tässä figuurissa merkitystä sillä asialla.
Joo. Antaa olla noin niinkuin on. Tietysti sitä vois tummentaa, mutta koitan nyt ensiksi saada sen jalustalle. Katotaan sitten :-)
Aikani tuumailin ja katselin ja pähkäilin, että mikä ei täsmää esikuvan kanssa. Partahan se. Otin vapauden pikaisesti photoshopata tuota partaa uuteen sävyyn. jva0316.1g.fi/kuvat/Temp/Untitled-1.jpg

Jälkiviisaus on aina niin helppoa :D Mutta muuten varsin mainiosti askarreltu figuuri.
Pitää paikkansa. Mutta en jaksa muuttaa enää. Nyt on jo Sherman (siis se tankki) työn alla.
Sunbeam 16.7.2008 19:42 Vastaa lainauksella
Komia Clint! Ponchokin on justiinsa niin kauhtunut kuin pitääkin.

Joskus olisi ihan mukava kokasta ittekki näitä figuurimalleja…=)..

Muuten… tuossa viimeisen kuvan taustalla näkyy muutama erityisen mielenkiintoinen figuuri…*grin… saiskikos niistäki pari kuvaa nähtäväkseen?… heh…
Vasemmanpuoleisista on jo. Kato mun laittamia kuvia nimellä "iskupartio". Se oikeanpuoleinen on vielä kesken, joten siitä ei vielä.
hyvin oikian näköinen Clint itäpuu on
Kiitän. Pitää syksyllä loman jälkeen viedä se työpaikalle… on sitten pakko tosissaan tehdä töitä kun klintti kyttää niskan takana ;-)
aivan mahtava, ihan oikeen clintin näkönenkin
elmo.v 4.11.2009 18:54 Vastaa lainauksella
No on kyllä aidon näkönen malli näyttää kyllä ilmielävältä. Pakko antaa 4.5 koska en löydä mitään moitittavaa.