Pienoismallit.net

Citroen DS 19

Elvytin vanhan harrastuksen taas vuoden vaihteessa.
Tämän kanssa tulikin sitten kiroiltua jokin tovi, mutta silti on ollut vähän kiire sen teossa ja sehän näkyy aina. Liikaa innostusta alkuun, ihan kuin aikoinaankin. Seuraavassa ollaan sitten vähän enemmin kärsivällisiä. Maalaus tuotti eniten ongelmia, mutta eiköhän tuo laatu tasaannu taas harjotellessa. Kilinkolin-maaleilla suihkittu.
Muuten mainio rakentaa, mutta paketista puuttuivat etuovet kokonaan, joten niitä joutui odottelemaan tovin, myös "lasiosien" istuvuuden kanssa oli aavistus huolia ja kori oli aavistuksen kierossa, mutta ei mitenkään korjaamattomassa kuosissa.

Kommentit

-QWQ- 8.3.2008 18:39 Vastaa lainauksella
Komee citikka! Lisää kuvia! Jenkkiautoista en tykkää sitten pätkääkään mutta Eurooppalaiset autot ja varsinkin vanhemmat ovat herkkuja. Itse hommasin modunista Mercedes V170:n ja kyllä se on kaunis siinä kannessa :P.
en minäkään noista jenkeistä erikoisemmin innostu, vaikka niitä onkin mahotoman mukava rakentaa. vanhemmat eurooppalaiset on vaan paljon persoonallisempia.
Räpsin lisää kuvia, kunhan saan tuota konehuonetta vähän parempaan kuosiin.
-QWQ- 8.3.2008 18:53 Vastaa lainauksella
Jep! Onko hyviä vinkkejä joilla saa hyvän ja kiiltävän maalipinnan? Ruisku on mutta en oo viä kertaakaan kokeillu suihkia kiiltävällä. Appelsiinipinta ei olisi toivomuslistalla…
ite olen pyyhkinyt ihan vaan spraylla. joskus junnuna tuli maalailtua mopojen katteita ruiskulla, mutten ole koskaan pienoismalleja sen kanssa maalannut. tarpeeksi ohkasia kerroksia maalia vaan ja puhdas pinta, niin ei pitäisi tulla pinnan kanssa mitään sanomista. todella hieno hiomapaperi on eduksi.
Imperator Maximus kirjoitti:
Jep! Onko hyviä vinkkejä joilla saa hyvän ja kiiltävän maalipinnan? Ruisku on mutta en oo viä kertaakaan kokeillu suihkia kiiltävällä. Appelsiinipinta ei olisi toivomuslistalla…
Spraymaalilla maalatessa olosuhteet pitää olla kohdallaan, eikä sillä sittenkään pääse "täydelliseen" sellaisenaan. Hyvän maalipinnan ja valuman välillä on hiuksenhieno ero, näin sanoi aikanaan eräs automaalari minulle. Ja sitten kun maali on kuivunut, otetaan apuvälineet käyttöön, hienot hiomapaperit/kankaat joilla tasoitetaan pinta. Oma kehu on sitä parasta kehua mutta mielestäni onnistuin tuossa mukavasti.
Toki kirkas musta väritys on niitä haastavimpia, siksi kaikkia autoja ei edes saa sillä värillä uutena.
ja onhan toi niin mainiota pintaa kun olla voi. Ei voi kun ihastella. et suotta kehuskele :)
tomi t 2.5.2011 17:04 Vastaa lainauksella
Komia sitikka, tuo on pirun hieno korimalli. Peilit vaan puuttuu se pistää silimään