Pienoismallit.net

Frankenstein's Monster

Vinyylinen kauhu

Copykit Horizonin vanhasta Frankenstein's Monster-vinyylifiguurista.
Maalattu Vallejon akryyleillä, lakkaus ja jalusta puuttuu vielä.
Figuuri on maalattu harmaasävyillä, vanhan mustavalkoelokuvan tyyliin. Alustaan tulevan juliste on osittain mustavalkoinen, niin että mallin ulkopuolella roikkuva osa on väreissä, tavallaan linkkinä mustavalkomaailman ja todellisuuden välillä… :)

29.2 Nyt on malli lähestulkoon valmis, alustan puuosaan tulee vielä kerros Johnsonin vahaa peittämään huonon lakkauksen epätasaisuudet :P. Frankki ja juliste pitää myös vielä kiinnittää alustaan.
Malli on tarkoitus tuoda Sampolaan pienoismallipäiville, joten aamulla pitää laittaa töpinäksi…

Merkitsin mallin valmiiksi, en ole vain ehtinyt ottaa vielä kuvaa valmiista mallista. Nähtävillä Model Expossa.

Kommentit

Simo.S 21.2.2008 17:17 Vastaa lainauksella
Todella aidon näköinen. Vähän taisin pelästyäkkin…
Petri M 21.2.2008 17:30 Vastaa lainauksella
Siisti! Ootko maalannut tuon musta-valkoiseksi, vai onko tuo tehty kuvankäpistelyllä? (kun näyttää tuo taustakin niin harmaalta…)
Hemmetin hieno! Tämänkaltaisia figuja ei kyllä ikinä näy liikaa tällä sivustolla. Naamakin on eloisan, tai pitäisikä sanoa kuolleen näköinen. ;)
Kamalan kalpea! Mutta upeasti maalattu. Varsinkin tuohon peruspirteään naamaan tykästyin.

Mites, onko kenkien päällä tarkoituksella/oikeasti sauma, vai onko jäänyt siistimättä ?
Onpas oikean näköinen ja tyylikäs pikkutakkikin herralla, saatkin helposti referenssiä Ika-motin kaduilta iltaisin… :)
Kiitokset kommenteista. Referenssimateriaalista ei ole pulaa :)
Unohdin mainita, että maalasin hahmon kokonaan harmaansävyillä, koska vuoden 1931 Frankenstein-elokuva oli mustavalkoinen ja esikuvahan tällä figuurilla on juuri Boris Karloffin esittämä hirviö.
Kengissä menee sauma kuten esikuvassa, ei ole valusauma.
Jaaha, se naapurini otti näköjään sittenkin minusta valokuvia ovisilmän kautta kun viime joulukuussa palailin firman pikkujouluista ja menin vahingossa ropeltamaan väärälle ovelle…
Muuten hyvä, mutta tuossa monsterin jaloissa pitäisi olla rypistelty Hesari.

Siis komea figuuri. Oletko tehnyt vastaavanlaisia "mustavalkoisia" muitakin? Siis tarkoitan esim. Bela Lugosin tai Christopher Leen Draculaa? En sen puoleen yhtään tiedä, että onko moista figuuria edes saatavissa.
Raimo Leino kirjoitti:
Muuten hyvä, mutta tuossa monsterin jaloissa pitäisi olla rypistelty Hesari.

Siis komea figuuri. Oletko tehnyt vastaavanlaisia "mustavalkoisia" muitakin? Siis tarkoitan esim. Bela Lugosin tai Christopher Leen Draculaa? En sen puoleen yhtään tiedä, että onko moista figuuria edes saatavissa.
Hehe, joo ja mahdollisesti ojasta poimittu horsma äkäiselle muijalle :D

Tämä oli ensimmäinen mustavalkomallini, saatan kyllä tehdä tulevaisuudessa näitä lisää, jonossa olisi odottamassa mustavalkoleffoista Mustan Laguunin Hirviö, mutta ajattelin tehdä siitä kuitenkin värillisen. Draculoita kyllä löytyy samanlaisina 1:6 vinyylifiguureina ja muitakin leffahahmoja laidasta laitaan. Nosferatu voisi olla komea harmaan sävyissä…
ppp 24.4.2008 12:32 Vastaa lainauksella
Hyvä idea ja hieno toteutus. Olisi kiva vielä livenäkin nähdä, et miten toi kahtiajaetun julisteen idea toimii kolmiulotteisessa tilassa kun mallia kattelee eri suunnilta.

PS. Sergeantille: Christopher Lee ei ole tainnut mustavalkoisissa leffoissa Draculaa näytellä (tai ittelle ei ainakaan tule sellaista mieleen, ne Hammerin Draculathan oli värillisiä, samoin Nachts Wenn Dracula Erwacht, jossa hän myös näytteli Draculaa).
Olmo 8.12.2008 19:20 Vastaa lainauksella
Vau! Tosi hieno.
Upea rankestaini;) Aavemainen tunnelma käsinkosketeltavaa.Hienoa työtä.Terv:jarno