Pienoismallit.net

Fw 190 A-8/R2

Vihdoin keksin miten saada näistä Eduardin värillisistä istuinvöistä jotenkin luontevamman näköiset. Porasin olkavöiden yläpään kiinnityksiä varten ensin läpi reiät, jonka jälkeen 0,14 mm tein kuparilangasta kiinnikkeet. Kun vielä tein kuparilankoihin kääntöpuolelle solmut, niin eivätpähän enää räpsähdä vyöt yläpään kiinnikkeistä irti vaikka vääntelee ja muokkaa istuinvöitä hampaat irvessä!
Tässä kuvassa ohjaamo ja etenkin vyöt ovat vielä käsittelemättä, joten ne näyttävät aika aneemiselta. Samaten lähtee vielä joitakin valusaumoja ja muuta roskaa.
On muuten aika oudon väriset ja rosopintaiset nuo Eduardin sivukonsolit. Niillekin pitää vetää vielä Vallejon filttereitä puoli tusinaa…

Kommentit

Todella häiritsevän rosoiset ovat nuo sivukonsolit tosiaan. Onkohan maanantai-painos tjms. Eivät yleensä eduardin värilliset etsit tuollaisia ole. Oli miten oli, näyttävä ohjaamo!
Kiitos kiitos, tämä meikäläisen Edu-setin ulkoasu ei tosiaan ole kovin kummoinen, mutta eiköhän se noilla vanhoilla kikoilla tokene… Sen puoleen, jotkut näkemäni Edun A-8- setit ovat olleet vielä omituisemman värisiä, esim. tuossa David Parkerin Air Modeller- artikkelissa!
Pekka 14.2.2008 19:53 Vastaa lainauksella
Muistaakseni niissä ihan ensimmäisen A-8:n laatikoissa (ilmeisesti sarjoja, joita jaettu lehdille yms.) oli vääränväriset/vääränlaiset etsit mukana, mutta Eduard sitten korjasi ne. Tosin tuota ongelmaa tuskin on sun etseissä, vaan se johtuu jostain muusta, oman A-8:n etsit ovat mielestäni paljolti siistimmän näköiset kuin nuo.
Hyvän näköinen ohjaamo, lukuuun ottamatta noita "sivukonsoleita".
Hyvän näköiset vyöt, myös ohjaus-sauva on hieno.
Odottelen innolla uusia kuvia, sekä projektin valmistumista.
Marazuk 11.4.2008 18:24 Vastaa lainauksella
Oikein hyvältä näyttää tuo ohjaamo.
Pistäs jossain vaiheessa lisää kuvia
yksityiskohta jutut näyttävät taidokkailta mutta olisi mukava nähdä tahi hahmottaa itse se konekkin
Pete N 12.7.2009 19:40 Vastaa lainauksella
Upea kone! Ja yksityiskohtana nuo vyot nayttavat tosi realistisilta. Minulla on nuo samat vyot 1/24 mesessa ja ne nayttavat vahan lattealta; miten tuo "filterointi" tehdaan? T:Pete
Kiitos kiitos:) Joo, itsekin olen suht tyytyvainen noihin voihin. Ensin hieman tavallista vaaleammalla nahanvarilla perusvari ja sitten vaan Mig productionin filtterilla pensseloidaan. Tuo filtterin savyn voi valita vahan oman maun mukaan. Kun filtteri on kuivunut kunnolla muutaman tunnin vahintaan, niin voi litkuttaa yksityiskohtien ymparilta Migin Washilla tai jollain muulla perinteisemmalla oljyvari + ohenne seoksella.
Jos noita Migin sotkuja on vaikea hankkia, voi toki tehda filtterin esim Vallejon akryyleistakin suhteessa 1 osa Vallejon maalia, 12 osaa vesijohtovetta. Kylla homma niinkin toimii eika haise edes niin pahalle!