Pienoismallit.net

Bf 109 G-6 (MT-476)

Tämäkin näytille. Jotenkin olin tyystin unohtanut lisätä tämän, otetaan vahinko takaisin.

Academyn 1:72-sarja, rakennettu lähes suoraan laatikosta, vyöt tein etsijämistä.
Maalattu Xtracrylicseilla, suomi-tunnukset Techmodin arkilta. Pikkutunnuksissa joutui käyttämään academyn omia dekaaleja (jotka tuntuvat olevan samaa lajia kuin InScale, pinta kunnolla kiiltäväksi niin käyttäytyvät). Peräsimen seiskan maalasin teipistä leikattua maskia käyttäen. Ohjaamon takana oleva 476 piti maalata käsin.
Tästä mallista opin senkin kantapään kautta että etenkin näissä luftwaffe-kaavioissa pitää pinta lakata kunnolla kiiltäväksi, paikkamaalaus kun on lähes mahdotonta tehdä pensselillä huomaattomasti (runkotunnukset), näin jälkiviisaasti pitää sanoa että se pieni kiiltely oli vähemmän rumaa kuin nuo korjailut.

Kommentit

Oi että on nätti. Mersuja ei koskaan näe liikaa. Olet maalannut kertakaikkisen mahtavasti, tekee Suomi-Mersuille kunniaa.
Raimo Leino 31.12.2007 13:34 Vastaa lainauksella
Mitä matskua käytit antennilangassa?

Ei muuten ihan oitis uskoisi että kyseessä on 1:72 skaalan malli.
Tosi hyvän näköinen Suomi-Mersu. Maalipinnassa silmä lepää.
Kiitoksia.

Antennilankana markettimannekiinin peruukkihius. (mieluummin kyselkää roskiin meneviä käytöstä poistuvia kuin käytte nyhtämään salaa! :D)
Tsekkaa se aloittamasi ketju, aloin sinne jo tarinoida academyn sarjasta.
EKo 31.12.2007 17:51 Vastaa lainauksella
On upea Mersu , todella hyvää työtä . . . . . . . . . . .
Eetu on kirkkaasti sekä ikäpolvensa että yleensäkin ottaen pienoismallit.net -sivuston taitavimpia mallareita. Kaiken lisäksi miehellä on kyky tehdä ainakin mistä tahansa 1/72 -skaalan leko-mallista esim. 1/48 -skaalan leko-mallien näköisiä ja oloisia. Siinä vaaditaan mielestäni taitoa jos missä. Kaikinpuolin aidon ja hienon näköinen mersu muuten.

Sinun työjäljestäsi näkee, että olet perehtynyt jokaiseen malliin todella perusteellisesti. Aiheen "makustelu" ja "mutustelu" onkin avain kaikkeen luovaan työhön. Jatka hyvää työtä Eetu!
Tosi siisti Mersu, luulee helposti kuvia katsellessa, että se olisi 1/48 mittakaavassa. On niin tarkka. Maalaus on onnistunut hyvin ettei oikein voi parantaa enää.
Kiitoksia.
Olen otettu.