Pienoismallit.net

M2A2 Bradley

Persianlahden sodan ajalle sijoitettu M2A2 Bradley. Tamiya rakennussarja, varusteet kuten reput ovat Verlindenin. Tässä vaunussa on chippauksia, koska lähdemateriaalin mukaan tuo aavikkoväri oikeasti lohkeilee pois ja alta paljastuu alkuperäinen kolmivärikaavio. Chippaus on tehty siten, että ensin vaunu on maalattu suurin piirtein kolmivärikaavioon. Kaavio kuivuttua kunnolla on chipattaviin kohtiin töpötelty Humbrolin Maskolia ja kaiken päälle on maalattu aavikkoväri. Maskolilla töpötellyt kohdat näkyvät hyvin kohoumina aavikkovärin alla, joten Maskol oli helppo poistaa pinseteillä jolloin alta paljastui alkuperäinen naamiokaavio.

Kommentit

Täytyykin koemielessä käyttää chippausta Rellun sisätiloihin, kun malli on maalausvaiheessa.
Moi Mika, kannattaa kokeilla ja mielestäni nimenomaan noin päin kuin edellä kerroin ja jonkun maskiaineen kanssa. M1A1 Abramsiin kokeilin chippausta niin, että aavikkovärin päälle töpöttelin chippausjälkiä vihreällä, ruskealla ja mustalla enkä noin tehtynä saanut hommaa oikein toimimaan.

t. Jake
Kun mestari antaa hyviä vinkkejä, niitä pitää kyllä kokeilla.
uskomattoman hieno malli, mutta eniten itseäni viehättää mallin maalaus sekä säistäminen…kerrassaan hienoa jälkeä sen osalta ja muutenkin vaunu on todella realistisen näköinen. Ei voi muuta kun onnitella ja kadehtia ukon taitoja! :)