Pienoismallit.net

Vought F4U Birdcage Corsair

Viime vuoden puolella tehty Corsair. Valaistus on pielessä tässä kuvassa.

Kommentit

Sunbeam 30.1.2007 23:37 Vastaa lainauksella
=0…
Muutapa ei sitten pielessä olekaan…jos sekään…paljastappa salaisuutesi noiden scratsausten kanssa…mitenkäs oikein teet nuo kulumajäljet??
Kiitos Sunbeam

Kulumat voi tehdä monella tavalla. Itse käytän hopealyijykynää, toinen on hopean sävyinen "kuulakärkikynä" ja viimeinen on ihan pensselillä ja hopeasävyllä maalaten.

Tähän malliin maalasin ne. Eli oikein pieni pensseli ja vähän maalia siveltimeen. Ja sitten vaan mitä, enemmän käsi täriseen sen parempi:), maalaan lohkeamat. Tässä kannattaa katsoa valokuvissa että miten se maali lohkeilee lentokoneissa ja missä paikoin. Tärkeintä on saada,pieniä ja teräväkulmaisiai kulumisia, ei pyöreitä lohkeilua(tosin on nekin mahdollisia). Yleensä tahtoo olla liikaa maalia siveltimes jolloin kulumasta tulee epärealistinen.

Toivottavasti tästä oli apua.
Sunbeam 31.1.2007 12:24 Vastaa lainauksella
Kiitos Antti…

Vinkit ovatten hyvät…enää puuttuu se taito… hehe…=).

…se on jännä homma, että vaikka "sielunsa silmin" näkee minkälaista jälkeä pitäs tehdä, nii ei se vaan onnistu…ehkä sitten joskus, ankaran harjoittelun jälkeen.

Tämmöset upeat mallit antaa kyllä kivasti potkua yrityksille !
Pirun hienoa jälkeä, olenkin huomannut, että mallailun taso on noussut suomessa kaikilla alueilla, eritoten lekopuolella…

t. Pete R.
Janne V 27.3.2007 23:14 Vastaa lainauksella
Olen itsekkin tekemässä kyseistä konetta, osaisitko yhtään sanoa mikä olisi revelliltä tai humbrolilta sopiva väri tuohon corsairiin??
Terve Janne

Suoraan ei Revelliltä tai Humbrollilta ole oikeata sävyä eli joudut sinisestä,valkoisesta ja harmaasta sekoittamaan maalin tuohon. Itse maalasin Tamiyan akryyleillä tuon ja jouduin sitäkin sävyttämään vielä harmaalla. En muista nyt mikä Tamiyan maali oli kyseessä, koska nyt ei ole lähellä tuota purkkia.