Pienoismallit.net

1937 BMW 500 Kompressor

Ensimmäinen kosketus resiinimalleihin. Oli huimat kaksi osaa liimattavana. Heräteostos oli joku aika sitten, kun tilailin jotain "normaalikokoisia" malleja. Maalasin ihan pensselillä, Humbrolin ja Revellin maaleilla. Noin pienessä näkyy epätasaisuudet aika ikävän herkästi, mutta onneksi vain kuvissa. Ei paljaalla silmällä niin hyvin näy.

Valmistaja on Davo, jota en vielä listassa huomannut, muokkaan sen kunhan Tomi saa lisättyä sen.

Mallin esikuva on Ernst Hennen ajama Bemari, jolla hän saavutti 28.11.1937 279,5 km/h nopeuden.

Toivottavasti kukaan ei nyt vedä herneitä nenään, jouduin vähän Photoshopilla kasvattamaan pikselimääriä, kun kerkesin rajaamaan kuvat jo pienimmilleen, kun en muistanut sivuston minimirajoja. Mutta eipä noin pienestä mallista paljon tuon isompia kuvia helposti ota.

Kommentit

Onpas se pieni… :) Minkäköhänlainen konstruktio tuolta alumiinipulkan alta löytyy? Protarillahan on ainakin isompi BMW RS54 Rennsport. Sitten tekisi vaan tuon pötkylän vacuformaamalla…
Netistäkin aika hyvin löytyi juttua tuosta, mutta ei muistaakseni katteetonta kuvaa kovin herkästi. Paketissa tuli maalausohjeet jossa näkyy halkileikkaus tuosta mopedista. Tai ilman katetta siis.
Aika suurpiirteiset maalausohjeet :D
Taitaa tuo pyörä olla aika sama kuin tämä:
[img]http://www.motoforum.pl/Magazyn/200613/henne01.jpg[/img]
Eli protarista ei saa kuin skrätsäämällä…
Niin se tahtoo olla noissa "suola-aavikkopyörissä", että katteiden alla ei ole juurikaan mitään alkuperäistä. Sama juttu tässä, kuin siinä "World's fastest Indian" -leffassakin. Ei mikään Inkkari ole tuotantolinjalta lähtiessään niin matala :) Ja paljon muutakinhan siinä tietysti on muutettava jos semmoseen koppaan ahdistaa moottoripyörän.
Mika Jylhä 27.12.2007 09:09 Vastaa lainauksella
Hehe, et sitten tehnyt tuollaista paketin kuvan mukaista halkileikattua mallia :)
Mika Jylhä kirjoitti:
Hehe, et sitten tehnyt tuollaista paketin kuvan mukaista halkileikattua mallia :)
Heh, en kuitenkaan. Oli kyllä hyvin lähellä, etten alkanut jostain pinnoja vääntämään noihin vanteisiin… Sit laiskuus voitti.