Pienoismallit.net

German Elite Infantryman

Tamiyan 1/16 eliittisolttu. Hauska, mutta haastava maalattava. "Pea Pattern" kaavio ei ole sieltä helpoimmasta päästä maalattava, mutta kai se jotenkin onnistui. Äijästä tuli aika likainen, mikä sinällään on kovassa taistelussa olleelle melko todennäköistä, mutta housujen hiekka ja tomu taisi mennä vähän yli…

Kommentit

Teemu R 22.11.2007 19:20 Vastaa lainauksella
Upean figuurin olet tehnyt
Oikein nätisti tehty kaveri.

Mistä tuon aluskasvillisuuden olet tehnyt? Näyttää myös oikein hyvältä!
Uuuuuuuuuuupea figuuri. Muuten, mitä tuo kahden euron kolikko tuossa alhaalla tekee?
Kolikosta saa käsityksen minkä kokoinen figuuri on. Näin veikkaan.
Kiitos! Heh, tuo kolikko tuossa on nyt lähinnä mallin kokoa osoittamassa, koska useimmilla kavereillani ei ollut moisen mallin koosta kunnon käsitystä, joten ehkäpä nyt on.

Kasvillisuuden tein käyttämällä pohjaan Static-Grass ruohosirotetta, jonka päälle lisäilin sammalta "saniaisiksi" ja heinä on Woodland Scenicsin Field Grassia. Maalailin näitä vielä vihreän eri sävyillä. Puun rungon tein jostain kuivuneesta ruukkukasvin varresta sen pintakuvioinnin takia ja tähän lisäsin vielä Silflor nimisen valmistajan lehvästömateriaalia www.sceneryexpress.com/prodinfo.asp?number=SF92022. Rungon takana olevasta kasvista ei ole muuta tietoa, kuin että sekin on jostain vanhasta kukka-asetelmasta.
upea on,hyvin olet maalannut ja varjostanut mallia
Oletko maalanut pennselillä vai ruiskulla
? hieno figuuri kavilisuus on myös hienosti tehty.
Tämä on tullut maalattua silloin aikoinaan pensselillä.
Hieno figu. Todella aidon näköinen.