Pienoismallit.net

Panther A Early Type

Dragonin malli oli mukava rakennettava, vaikka se jo jonkin ikäinen on. Sivuhelmat eivät olleet totuttuun tapaan etsattuja osia, vaan ohuesta, jogurttipurkkimaisesta muovista valmistettuja. Ihan hyvännäköisiä ne silti ovat.

Kommentit

Hieno! Piristävää nähdä "cool" malli täällä.
Todella hyvännäköinen! Otas vielä lähidetailikuvia ja postaa tänne.
Tomi Filppu 22.11.2007 19:47 Vastaa lainauksella
Oikein mainiosti onnistunut malli ja pintäkäsittely. Tyylikästä ja taidokasta.

Kuvista sen verran, että olet ilmeisesti käyttänyt kahta värilämpötilaltaan melko erilaista lamppua kohteen valaisuun? Kameran valkotasapaino näyttäisi olevan oikein hyvin kohdallaan vasemmalta tulevan valon kanssa, mutta oikelta tulevan valon kohdalla asia on toisin, ja se on värjännyt kaiken kellertäväksi, joka syö hieman fiilistä. Muutoin kyllä oikein hyviä kuviakin. :)
Hyvän ja upean näköinen malli. Sanon samaa kuin Tommi Mynttinen tosta valaistuksesta.
Hyvän näköinen kissa. Jos kanssa yrittäis viikonloppuna taas jatkaa projektia. Sitä ikuisuus..
Kiitoksia! Kuvista vielä, pöydän molemmin puolin käytössä pöytälamput, vasemmalla kirkas hehkulamppu ja oikealla loisteputki, tyyliin tällainen: picture.yatego.com/images/445eef37a5f4b8.5/508209.jpg. Tämä loisteputki taitaapi olla se syyllinen tähän keltaisuuteen. Lisäksi kyllä käytän halogeenivalonheitintä, joka auttaa täällä pimeähkössä nurkassa kuvaamista. Täytynee jostakin hommata oikeallekin puolelle samanlainen valaisin.

Kuvista yleensä, nimittäin kuvaus helpottui kun jaksoin tutustua kameran ohjekirjaan, josta syynäämisen jälkeen löysin valkotasapainoa säätelevän tilan. Tätä ennen kuvaus olikin yhtä tuskaa, kun valkotasapaino oli jatkuvasti automaatilla. Täytyy jatkaa harjoittelua, ja jossain välissä korvaan vähemmän hyvät kuvat kunnollisilla. :)
olpi 23.11.2007 08:51 Vastaa lainauksella
Tuo pintakäsittely on erinomainen. Mukavan hillitty eikä viety liian pitkälle. Ainoa asia mikä pistää silmään on tuo tykin suun sisäpuolen punainen väri. Luulisi että sekin olisi enemmän savuuntunut kun ammutaan.