Pienoismallit.net

BMW 75R sivuvaunulla

Tämän mallin toin joskun 80 -luvun lopussa Englannista. Vaikka laatikko oli pahasti rytyssä ja osittain kastunut, niin kaikki osat olivat kuitenkin ehjiä. Rähäjisestä ulkonäöstä johtuen mallin hintaa oli alennettu reippaasti ja niinpä se lähti mukaani. Malli on rakennettu suoraan laatikosta eikä siihen ole lisätty yksityiskohtia lukuunottamatta konekiväärinvaippaa, joka on porattu auki. Konekiväärin piippuna on mittakaavaan sopiva messinkiputki. Mallin rakentaminen oli muuten mukavaa, mutta sivuvaunun sovitteissa muistan olleen pahoja ongelmia.

Mallia pyydettiin TV1:n kotikadun kuvauksiin kohtaukseen, jossa Kauko Helovirta sai lahjaksi sodanaikana käyttämänsä moottoripyörän pienoismallin. Kuvauksia varten tein mallille yksinkertaisen tilapäisen alustan, johon malli on sidottu kiinni pyöristään. Televisiossa nuo langat eivät näkyneet lainkaan, vaikka ne nyt ovatkin näissä kuvissa varsin näkyvissä.

Kommentit

ÄssÄ 22.11.2007 15:03 Vastaa lainauksella
on muuten hieno malli tosi kivan näköine
ÄssÄ 22.11.2007 15:12 Vastaa lainauksella
voiko joku kertoa miten saa hyvin ohennettua maalia se ei nimittäin OO HELPPOA!
ÄssÄ kirjoitti:
voiko joku kertoa miten saa hyvin ohennettua maalia se ei nimittäin OO HELPPOA!
Kokeile ihan käyttää Haku toimintoa ja laita siihen sanoiksi vaikka maalin ohennus tai muuta vastaavaa.

Uskon että sinua asiassa neuvovat tarkemmin he jotka asiasta paremmin ovat selvillä.
komeeeeeeee…
Hyvä, että tämä "tähditys" systeemi nostaa näitä vanhempiakin, mutta näkemättömiä malleja esille. Näin chippailun aikakautena, siisti BMW, aikansa tuote kai? ;)
Moi Jouni, kyllä vain Wanhaa kamaa tämä on eli suunnilleen vuodelta 1995.

t. Jake