Pienoismallit.net

Pari hondaa

Esitelläänpä nyt itsensä näin kuvallisesti, vanhojen tuotosten muodossa. Malleja tuli rakenneltua tuossa 80-90 -luvun taitteessa enemmänkin, kunnes työt ja muut harrastukset veivät ajan. Nyt olisi taas hirveä halu rakennella, kunhan tuo näkö (ei ulko- sellainen) antaisi myötä.
Hondista sen verran, että toi VF750:n on samoissa väreissä kuin se millä ajelin vuodesta -89 vuoteen 2004, jonka jälkeen se vaihtui GSX1100F Suzukiin. Malli on muuten suoraan laatikosta kasattu, punaiset raidat joutui maalaamaan siirtokuvien avustuksella, kun laatikossa oli vain nuoille Jenkkien vientimalleille valmiit.
MVX250:n on ilmeisesti ollut myynnissä lähinnä Japanissa, on näitä "olis kiva omistaa" -pyöriä, koneen rakenne vain sellainen (90 asteen V-3), ettei taitaisi kotiasentaja rempasta selvitä.

Kommentit

Hyvin ovat säilyneet mallit :) VF näyttää just niin karulta tuolla värityksellä, että sillä saattais työmatkat ajellakin :) Muutenhan en näistä kauheasti ymmärrä, kun olen motoristiselta suuntautumiseltani enemmän noihin ameriikanrautoihin kallellaan ;) Nättejä malleja ovat, ei osaa oikein muuta sanoa :)
Onpas tutunnäköinen pyörä! Tässäpä kuva meikäläisen 1:1 menopelistä: www.pienoismallit.net/galleria/kuvapankki/kuva_16985/ Eroa on kuutiotilavuudessa ja veikkaisin että vuosimallissa.