Pienoismallit.net

Renault R35 modifiė 39

10e Brigade de cavalerie blindėe, Ranska, Toukokuu 1940

Hobby Bossin malli, varsin ristiriitainen tuote, osapuutteita mm. työkaluissa sekä tykin asekilpi puuttui kokonaan, ilmeisesti jotain riisuttua museovaunua on käytetty lähteenä eikä ole vaivauduttu tutkimaan tarkemmin, ihan pikaisella googletuksella löytyy onneksi kuvia ja nuo muutokset on suhteellisen helppoja tehdä itse, asekilven muotoilin muovilevystä, puuttuvaa kirvestä en lisännyt, vain kiinnikkeet sille, oletetaan että se on tuossa isommassa roinalaatikossa.
Suurin miinus on telapyörästössä, suojapellit pitäisi taivutella paksuista etsiosista, täysin mahdoton tehtävä saada kaikista prikulleen saman mittaisia ja mallisia, korvasin koko pyörästön 3D osilla. Mielestäni hinta-laatusuhde ei tässä mallissa kohtaa, aiemmat 2 Hobby Bossin mallia on olleet ihan eri luokkaa, vähän hutiloinnin maku jäi tästä.
Siirtokuvat on yhdistelmä Brach Modelin ja Tamiyan arkeilta, sarjan omat on hatusta vedetty maalauskaavioineen.
Pressukääröt tein epoksikitistä sekä lisäsin muutaman etsiosan Eduardin Tamiyan malliin tarkoitetusta setistä kuten esim. tunkin kiinnikkeen. Figuuri on Miniartin, alusta akryylimassaa ja ruohosirotetta puisen ovikyltin päällä.
Malli on maalattu Tamiyan akryyleillä, pölyt, liat ym. käytön jäljet emaleilla ja öljyväreillä, figuuri maalattu Vallejon ja Andrean akryyleillä.

Malli esittää puolaisen panssariyksikön vaunua joka taisteli Ranskassa paettuaan Puolasta neuvostojoukkojen ja saksalaisten miehityksen jälkeen, Ranskasta joukko evakuoitiin kesällä 1940 Englantiin jossa se liitettiin brittien 1. Panssaridivisioonaan.

Kommentit

Näyttävä Renu. Mainitsemiesi puutteiden ja telapyörästön takia sarja on jäänyt minulla kaapin perälle.
Matti M 23.5.2023 09:22 Vastaa lainauksella
Kiitos.
Niin meinasi multakin jäädä mutta sitten löysin nuo korvaavat osat, eipä Tamiyankaan mallissa noita levyjä ole, eikä taida olla Hellerinkään Renussa.