Pienoismallit.net

Westland lysander MkIII SD

Westland Lysander on itselle pitkäaikainen rakkaus, mutta tämä malli vasta ensimmäinen toteutus aiheesta. Kömpelyydessään ketterän näköinen kone miellyttää omaa silmää ja tyypillä on kiehtova palvelushistoria mitä erilaisimmissa toimintaympäristöissä.

Malli on Special Duties -versio, yhdenlainen tulkinta mm miehitettyyn Ranskaan tiedustelu- ja vakoojalentoja tehneestä koneesta. Eri SD-koneet poikkesivat varustelultaan toisistaan, maalaus ei ollut yhdenmukainen jne jne. Noilla tunnuksilla varustettu kone kuitenkin oikeasti lensi SD-lentoja ennen tuhoutumistaan yhdeltä tehtävältä palatessa.

Revellin Shuttelworth Collection on taattua 70-luvun suunnittelua, eli mallia on monelta osin on skätsätty ja kitattu. Esim lasiosat olivat kuitenkin yllättävän hyvät. Olen suht koht tyytyväinen lopputulokseenkin, vaikka aina seliteltävää jää.

Sen verran kuitenkin vielä mieli palaa, että varmasti rakennan seuraavan uuden 1/32 -julkaisun Lizziestä 8-)

Kommentit

Nyt on kyllä revitty vanhasta Matchboxista kaikki mahdollinen potentiaali esiin. Kyllä noista vanhoistakin rakennussarjoista saa näyttäviä malleja aikaan kunhan asenne on kohdallaan ja tekijämies asialla.

Erittäin tasapainoisen näköinen kokonaisuus - tykkään.
Kiitos!
Hieno toteutus mielenkiintoisesta konetyypistä. Lysanderissa on kieltämättä joku aivan oma viehätyksensä. Hieno toteutus ja siisti työnjälki.
Itsellä on Eduardin 1:48 odottamassa hyllyssä aloitusta. En osaa päättää tekisinkö juuri tällaisen Special Duties -version vai suosisinko suomalaista.
Todella hieno älysanteri. Koska skaala on minulle hieman vieras, niin en ole aiemmin kommentoinut.

Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että aivan loistava toteutus ja vielä vanhasta aihiosta. Se, että on vanhasta aihiosta, on erittäin kunnioitettavaa mallailutaitoa. Ei ihme, että sai viikonmallitittelin. Harmi, etten itse kommentoinut aiemmin, omaa laiskuutta/välinpitämättömyyttä. Sorry!
Komea pienoismalli ja oli näyttävä myös livenä nähtynä Tampereella. Synkän oloinen sopien hyvin hämärähommiin. Sattumalta hehkutin paria mallia tutuille ja olikin sitten tämä hehkutukseni kohde valittu viikon malliksi!
Kiitos tykkäyksistä!
Onnea Viikon Mallista. Hyvin tehty Lysander!
Upeaa jälkeä vanhasta sarjasta. Onnittelut viikon mallista!