Pienoismallit.net

Michael Wittmannin Tiger I 007

Michael Wittmannin viimeinen Tiger I -vaunu Normandiassa elokuussa 1944

Tässä oma tulkintani panssariässä Michael Wittmannin viimeisestä Tiger I E -vaunusta Normandiassa elokuussa 1944.

Kokeilin figuurimaalausta tosissani ensimmäistä kertaa, puuh!

Malli on suoraan Dragonin Wittmann-sarjasta mittakaavassa 1/35. Figuuri on Alpine Miniaturesin.

Maalattu Vallejon maaleilla, säistetty Vallejon, AK Interactiven ja Mig Ammon tuotteilla.

Kommentit

Figuurien maalaus ei ole ihan jokaisen hommia, Koska niistä pitäisi kuitenkin tulla suhteellisen aidon näköisiä. Vaikeinta varmaan on vaatteiden varjostaminen ja jos joutuu muuttamaan raajojen asenon muuttaminen.
Mielestäni tässä olet onnistunut jo melko hyvin, mutta lähikuva saisi olla. Vaatteet kiiltää hieman liikaa, vaikka ovat varmaan nahkaiset.
Vaunu on kivasti säistetty ja pitääkin kysyä, että maalasit varmaankin pensseleillä?? Jos näin on, niin lisäarvoa siitä.

Jätit pojotusmahdollisuuden näköjään pois???
Alusta on myös plussaa.
-JK- 19.8.2022 11:05 Vastaa lainauksella
Kiitos palautteesta!

Yritin laitella lisää kuvia, mutta alusta ilmoitti ettei niitä voi lisätä. FB:n ryhmissä, esim. "I love scale models" on lisää :)

Tuo SS Panzer -nahkatakki pitääkin olla tosiaan kiiltävä, mutta housut ovat standardin mukaiset mattapintaiset. Huomasin itsekin tuon kuvissa näkyvän kiillon mikä ihmetyttää, kun en saa sitä kameralla oikein ilmeisesti tallennettua.

Vaunu noudattaa Dragonin camoskeemaa, kun alkuperäisestä vaunusta on olemassa vain yksi sodan jälkeen otettu kuva. Malli on maalattu pensselimaalauksella.
Hyvältä näyttää Tiger ja itseasiassa tuosta figuurista pidän oikein erityisesti. Kannattaa siis jatkaa figujen maalailua, alku on varsin lupaava. Timoa toistaen, missä pisteytysmahdollisuus?