Pienoismallit.net

M4 sherman

Toinen mallini...

Tämä on toinen mallini. Malli esittää kuvitteellista shermania jossain Euroopassa talvella 1944. Malli tamiyan laatua. Pressu tehty takakannelle vessapaperista. Maalattu tamiyalla ja AK:lla. Säistetty Migin litkuilla. Isoveljeni auttoi tässä. Malli oli Parolassa.

Kommentit

Eemil S 8.8.2022 13:30 Vastaa lainauksella
Olisi mukava saada palautettakin tästä mallista.
Komeaa työtä 10-vuotiaalta! Rakennusjälki näyttää hyvältä ja maalauskin on onnistunut siististi. Ruostevalumia kannattaa ensi kerralla hieman hillitä.

Toiseksi malliksi kuitenkin hienoa työtä. Itsekin aloitin mallailun 10-vuotiaana, mutta minulla kesti kauan ennen kuin sain yhtä hyvää jälkeä aikaiseksi.
Olen samaa mieltä, jos olet pääosin itse tämän tehnyt niin kyseessä on kyllä ikäsi huomioiden todella upea malli! Maalaus näyttää varsin tasalaatuiselta hyvässä mielessä eikä rakentamisen suhteenkaan ainakaan näistä kuvista pomppaa mitään häiritsevää esiin. Muistelisin myös itse että sinun iässäsi kun ensimmäisiä malleja itse tein, pelkkä rakentamisen siisteys oli vähän niin ja näin. Maalauksesta sitten puhumattakaan. Tällaiseen tasoon ei kärsivällisyys riittänyt ja pitkään meni siten että maalaukset olivat lähinnä puolittaisia ja muovipinta sai kelvata harmaasta (tai vihreästä) väristä. Jos tätä omaa historiaani vasten malliasi tarkastelen, tässä ollaan aivan täysin eri tasolla tekemisen laadun suhteen. Tsemppiä seuraaviin malleihin!
Marko Hoo 10.8.2022 14:46 Vastaa lainauksella
Hieno malli nuorelta mallarilta. Arvostan sitä, että ei ole sellaista nopeasti valmiiksi tyyliä mihin lapset usein sortuvat (itsekin joskus oikein ylpeilin kuinka nopeasti sain valmiiksi työnjäljen nyt oltua surkeaa). Myös minun mallini olivat monta luokkaa huonompia ollessani samanikäinen. Uutta mallia vaan työn alle ja sitten sivustolle näkyviin, hyvin tehty.
Hyvä alku harrasteuralle! Livenäkin tuli malli nähtyä eikä todellakaan mikään "liimaklöntti". Lisää vain vastaavia mutta varoituksen sanana se, ettei kannata sortua liikaan säistämiseen vaikka nykyään saakin suoraan purkista kaikenlaisia ihania litkuja ;)