Pienoismallit.net

Sturm-Infanteriegeschütz 33B

Stalingrad, Joulukuu 1942

Nyt viimeisimpänä valmistui Cyber-hobbyn/Dragonin paketoima Sturm-Infanteriegeschütz 33B. Se on Toisen maailmansodan ajalta, saksalaisten käyttämä rynnäkkötykki jalkaväkeä vastaan. Malliin lisätty talvitelat easy metal links-valmistajalta. Mallissa myös alumiininen tykinputki, sekä syövyteosaverkot. Sain kahdella lisäpyörällä varapyörät vaunun etuosaan, mutta takaosan lokasuojien päällä lepäävät pressulla peitetyt feikki "pyörät" tein foliosta painamalla muodot varapyöristä. Nämä vaunun rätit ja pressut ovat kaikki foliota joka päällystetty Tamiyan nestemäisellä kitillä.

Tein yksilön Stalingradin rintamalta, johon paljon inspiroi löytämäni kuva netistä.

Maalattu Tamiyan akryyleillä, valkoisen, tummanharmaan ja sinisen sekoituksella. Lievää värimodulaatiota ja paneelien rajaalueiden tummennuksia AMMO.n tummansinisellä "shaderillä". Seuraavaksi paneelien korostukset litkuilla ja kulahtanut talvimaalaus Abteilungin valkoisella öljyvärillä. Metallitelat mustattu AK:n tummennuslitkulla ja käsitelty lisää AK:n ruostelitkuilla. Viimeisimpänä vaiheena AK:n dioraamaosastolta lumiainesta vaunun ympärille.

Vaunulle tulee vielä referenssikuvan kaltainen maasto, kun saan sopivan alustan hankituksi.

- Waltter

Kommentit

Hienosti "viluisen" oloisen vaunun olet tehnyt. Näyttää massiiviselta mallinakin. Komea!
Erinomaisen hienomalli/tarkkakopio referenssikuvasta…hienot yksityiskohdat huomaa parhaiten kun klikkaillee vuorotellen kuvaa 1 ja 11…valumat, lumet, pressut ym…tismalleen niin kuin pitääkin…upea on!