Pienoismallit.net

M41 Walker Bulldog

Tamiyan lähes 50-vuotias malli tästä pienestä mutta pippurisesta tiedusteluvaunusta. Tämä ei todellakaan ole sitä parasta Tamiyaa vaan mallin ikä näkyy monissa harmillisissakin kohdissa. Kelpaa kuitenkin pienillä parannuksilla ja kunhan pitää turhat nipotukset pois. Maalauksen olen hoitanut perinteisesti Revellin ja Humbrolin maaleilla sutimalla, säistys taasen akryylilitkuilla, vesivärikynillä ja Tamiyan tuotteilla. Pinnassa mattaspray. Sarjan figuuria tuli hieman runneltua jotta se asettuisi virkaansa vaunun vierelle paremmin.

Kommentit

No onhan Joona saanut wanhasta Tamiyasta varsin näyttävän mallin. Itse olen tuon tehnyt joskus ammoisina aikoina ja tiedän että siinä on puutteita… Hieno maalaus, varsinkin kun katsoo kuudennesta kuvasta. Hienoa että viitsit noita figuurejakin väännellä. Ei onnistu itseltä ei.
Kiitos Vernerille kommentista!
Matti M 29.6.2022 20:58 Vastaa lainauksella
Vanhassa vara parempi, taas kerran, vaikka tämäkään vanhus ei nykypäivän standardeja täytä niin aina vaan huolellisella kokoonpanolla ja tasokkaalla viimeistelyllä näistä saa ihan yhtä näyttäviä kun uusimmistakin rakennussarjoista.
Hieno malli.
Nätti malli vanhasta sarjasta. Maalipinta siisti, pienet säistykset riittää ja alustasta plussaa. Myös silmiä hivelee tuo pinta, josta huokuu aitous. Luulin, etä se on öljyväreillä saatu aidoksi, mutta ei näköjään.
Passaa näytellä nuoren mallarin työtä.
Fanitan työtäsi, johon en pystyisi.
Kiitokset kommenteista Matti ja Timo! Vähäisempi säistäminen miellyttää edelleen kovin itseäni. Ei tule liikoja peiteltyä mallien yksityiskohtia ( tai tehtyjä virheitä ) ja tosiasiassa taistelutilanteiden ulkopuolella, varsinkin nykyaikaisissa vaunuissa, mutta myös toisen maailmansodan aikana miehistöt pyrkivät pitämään vaununsa mahdollisimman siisteinä = toimivina.