Pienoismallit.net

1932 Ford Roadster Custom

2019 loppu puolella taisin saada tämän lähes valmiiksi. Viime vuonna taisin saada loppuun eli lisäilin rekisteri kilvet ja muuta pientä.

Malleja ko on niin vähän niin romulootasta kaivelin kaikki osat ja poistin maalait ym korista ja rungosta. Revelin hiboy on siis perustana. Toki kun sitä ei oo koskaan saanu lokarillisena mallina piti coupesta ottaa siihen lokarit. Maski on replikasin 37 joka on valmiiksi 32 sopiva. Valot on Markon valamat edmun jonesit tässäkin koska ne on vaan niin hienon malliset. Duvall tuulilasi on amt 32 phaeton sarjasta.

Sisustan päähuomion vie kojelauta omasta mielestä joka oli yksi rakennus suuntauksen ohjaaja. Myöhemmin selvisi että hienosti muotoiltu kojelauta on turbine carista. Sitä on kavennettu ja sovitettu tuonne muutenkin. Ratti on huippumallien etsi tuote nykyisin on nimi jo eri. Muuten sisusta sarjan omaa.

Alusta on revelin omaa etuakselin jousta vaan madallettu samoin takana. Harmittaa vaan kun taka akselin jouset ei ole tyyliin sopivat. Laitoin tähän buickin rivotetut rummut Ikosen Mikan valamina. Toki ne ei mihkään näy. Renkaat revelin a fordista vanteet oon aikoinaan ite sorvannu alumiinista sobrero ajatuksella. Keskiö punasta lakkaa.

Moottori on joku early hemi jossa Mikan valama.moparin kaikkien aikojen hienoin imusarja jossa kaasarit ja putsarit 57rysleristä. Venttiilikopat jyrsin alumiinista ja maalasin rivat vihreällä lakalla. Tulipelti orkkis tyyppinen ja Markon resiini tuote.

Kommentit

Hyvin olet saanut nuo sombrerot kiiltämään.
Tuo imusarja asettuu myös hienosti, eipä olisi tullut mieleen käyttää rodissa.
Reine Pulkkinen kirjoitti:
Hyvin olet saanut nuo sombrerot kiiltämään.
Tuo imusarja asettuu myös hienosti, eipä olisi tullut mieleen käyttää rodissa.
Helppo saada kiiltämään kun sorvasin alumiinista pienellä lastulla cnc.llä ja sit kun jäi katkasu nasta taakse niin siitä piheil kii ja lumppu laikka vahojen kaa laulamaan pylväsporakoneessa…

Mie tuommosen imusarjan halusin nimen omaan näkyvälle paikalle enkä pellin alle piiloon niin tuossa tuo on kyl omasta mielestä parhaillaan. Toki noita on nyt hartsisena kasa jemmas et tulee joskus johonkin mopariinkin varmasti laitettua. Ja lisäks tuota ei oo hemiin saanukkaan niin se vaan lisää mielestäni tuota eksotiikkaa.