Pienoismallit.net

Porsche 911 Carrera 2

Porsche 911 on vuosia sitten tarttunut mukaan jostain tarjouksesta. Tämä Fujimin sarja ei sisällä moottoria ja oli muutenkin hieman suurpiirteinen rakennettava. Oma kokemattomuus rakentelussa tuli taas eteen kun ei ymmärrä sovittaa valoja, laseja ja muita osia ennen maalausta ja sitten taas kirotaan :)
No sain kun sainkin mallin valmiiksi ja taas tuli oppia ämpärikaupalla. Huomasin että en muistanut ottaa kuvia ohjaamosta rakennusvaiheessa. Seuraavaan malliin muistan laittaa taustapeilinkin…

Kommentit

Keltainen ei ole helpoimpia maalattavia, mutta hyvin olet ruiskun kanssa onnistunut.
Myös ikkunat kirkkaat ja ikkunoiden eristeet tarkkaa maalausta.
Onko kuvassa kuskin puoleisen peilin valu jäänyt hiomatta? En osaa sanoa kuvista, mutta todennäköisesti se sauma kuulunee ollakin…?
Hieno malli ja värivalinta hyvä.
Kuvat myös hyvin valotettuja keltaisella mallille.
Malliin kaipaisi edes hivenen säistystä ja sitä pikku miinus. Koska se on noin siisti, niin malli antaa hivenen lelumaisen kuvan.
Timo Rissanen kirjoitti:
Onko kuvassa kuskin puoleisen peilin valu jäänyt hiomatta? En osaa sanoa kuvista, mutta todennäköisesti se sauma kuulunee ollakin…?
Joko A. Valusauma jäänyt hiomatta tai B. Neliskanttipeileissä kuuluukin? Olla nuo "saumat" koska peilin etuosat nopealla googletuksella suurimmassa osassa ovat "erilliset" mustakehyksiset peilin omasta rungosta poiketen.
Muistaakseni ohjeen mukaan olisi pitänyt tehdä peilin kiertävästä reunuksesta kromin värinen, en tykännyt ajatuksesta. Reunuksen hiomalla olisi näyttänyt paremmalta.
paavo p. 5.5.2022 19:32 Vastaa lainauksella
Paneelirajojen litkutusta jäin kaipaamaan. Muuten hyvinkin hieno :-) .